Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Ivo Sanader: Nisam pušio joint i ponosan sam na to!

Skup je počeo skečem Dreleta i Vida Baloga o HT dionicama i rekli da se pojavio "črleni vrag koji im sad na toga paketa oče poreza prišarafit"

Petar Glebov
Video: Petar Glebov
14 komentara

Mi, za razliku od oporbe, mladima ne nudimo drogu, kazao je Ivo Sanader na HDZ-ovom saboru 1. izborne jedinice u petak navečer. Uspjeh HDZ-a je odluka, rekao je, da majke koje zarađuju više od 4500 kuna prvih šest mjeseci dobivaju punu plaću. Obećao je i da će njegova stranka uvesti obveznu srednju školu, čak i ako to znači da će morati mijenjati Ustav. Pohvalio se kako je Vlada zahvaljujući prodaji T-HT-ovih dionica osigurala isplatu iduće rate duga umirovljenicima. Ponovio je i da neće uvoditi porez na kapitalnu dobit ni porez na imovinu.
- Neću politizirati Ovčaru i Vukovar, ali ću pitati druge zašto se nisu došli pokloniti vukovarskim žrtvama na dan izricanja haaške presude njihovim krvnicima. Ja sam odmah otišao i među druge krunice na Ovčari stavio onu koju mi je poklonio papa Benedikt - kazao je Sanader.
- Tražim od Poglavarstva Grada Zagreba da Franji Tuđmanu podigne spomenik u centru grada. Poštujem ja Črnomerec, ali Tuđmanu tamo nije mjesto. Zagreb će imati još jedan spomenik, onaj hrvatskoj nezavisnosti, a već je dogovoreno da ga se izgradi na Trgu Stjepana Radića, između dvorane Lisinski i zgrade Gradskog poglavarstva - dodao je premijer. Jadranka Kosor je iskoristila boravak na pozornici kako bi se pohvalila da joj je sin diplomirao prošloga ponedjeljka. Ministar Ivan Šuker iskoristio je priliku da istakne uspješnost prodaje dionica T-HT-a i kazao da nakon zakona koje je donijela Vlada na tržištu vrijednosnih papira više ne može raditi tko što hoće.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message