Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
164 komentara

Iz bolnice u Petrovoj s bebom je bježala i Resslerova supruga

Karlo Ressler i njegova supruga sada se nalaze u Petrčanima kraj Zadra. Njihov stan u centru Zagreba pretrpio je ozbiljna oštećenja u potresu i sada se ne mogu vratiti

Foto: Društvene mreže
164 komentara

U strašnom potresu koji je u nedjelju potresao Zagreb, stradao je i stan HDZ-ovog europarlamentarca Karla Resslera. Štoviše, njegova supruga Karla s novorođenim djetetom u vrijeme potresa boravila je u bolnici u Petrovoj ulici. Vidjeli ste je možda na onoj fotografiji koja je obišla društvene mreže. Onoj na kojoj se vide uplašene rodilje umotane u deke i kućne ogrtače dok drže djecu u naručjima. Resslerova supruga Karla je žena u prvom planu fotografije, ona u bijelom ogrtaču s bebom u rukama. 

Foto: Facebook

Prvi i najjači potres magnitude od 5.5. po Richteru zaljuljao je glavni grad u 6:24 ujutro i prouzrokovao ogromnu materijalnu štetu. Brojne kuće u centru grada su se oštetile, neke građevine su se djelomično urušile, a stradao je i jedan od najprepoznatljivijih simbola grada. Zagrebačkoj katedrali se slomio dio tornja. Djevojčica (15) na koju je pao urušeni dio kuće, nažalost, nije preživjela.

TUŽNA VIJEST Umrla je djevojka u Klaićevoj: Teško je stradala u potresu

 

Stan im je ozbiljno oštećen

Obitelj Ressler, koja osim novorođenčeta ima još dvoje maloljetne djece, pobjegla je u nedjelju iz Zagreba i trenutno se nalazi u Petrčanima kraj Zadra. Ne mogu se vratiti jer je njihov stan, kako doznajemo, pretrpio ozbiljna oštećenja u potresu. Na stan, koji se nalazi u centru, u Donjem gradu, nalijepljena je naljepnica inspektora koji su utvrdili da boravak u njemu trenutno nije siguran. U trenutku potresa, Karlo Ressler je, neslužbeno doznajemo, boravio u stanu s dvoje djece.

Kuća u Petrčanima glasi na njega i na njegovog očuha Vladimira Šeksa koji ju, kako je rekao u ranijem razgovoru za 24sata, posjeduje oko 14 godina. 

- Druga polovica pripala je Karlu u ostavinskoj raspravi nakon smrti moje supruge - rekao nam je tom prilikom Šeks.

Zagreb: Poznati na premijeri predstave Glumica HDZ-OV NOSITELJ LISTE ZA EU Ressler: 'Bez moje Karle nikad ne bih ušao u politiku i HDZ...'

Tu je prije nekoliko godina snimljena i ona fotografija na kojoj se opušteno, za stolom, uz piće i lubenicu, nalaze Šeks, Božidar Kalmeta i Branimir Glavaš. Inače, vikendica u Petrčanima nalazi se u neposrednoj blizini mora. Omeđena je kamenom ogradom i živicom, a u dvorištu imaju bazen i kamin.

U ponedjeljak je ministar Božinović svima koji su poslije potresa otišli iz Zagreba preporučio da se vrate jer je tamo svakako bolja zdravstvena skrb.
 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message