Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
74 komentara

Iz Karlovca u Poreč: Sestri je poslala 500 kn, ukrao ih poštar

Također, ukoliko se utvrdi odgovornost poštara koriste se i najstrože sankcije te se slučaj prijavljuje policiji koja dalje postupa u skladu sastojim ovlastima, kažu u Pošti

74 komentara

Nakon što smo u četvrtak prenijeli priču nezadovoljnih građana koji preko HP-a pošiljke nisu nikada dobili, slučaj nestanaka novca iz Poreča ekspresno je riješen.

Kako su nam odgovorili iz Korporativnih komunikacija HP-a, izvršena je interna provjera kojom su utvrđene nepravilnosti u dostavi poštanske uputnice. Protiv odgovornog djelatnika odmah je, po utvrđivanju navedenih nepravilnosti, pokrenut stegovni postupak, a odgovorni je poštar vratio otuđeni novac. Isplata korisnici iz Poreča, obavit će se tijekom naredna dana. 

Također kažu, da ovakvi slučajevi vrlo su  rijetki, ali kad se dogode, Hrvatska pošta brzo reagira. Također, ukoliko se utvrdi odgovornost poštara koriste se i najstrože sankcije te se slučaj prijavljuje policiji koja dalje postupa u skladu sastojim ovlastima, bio je njihov odgovor. 

Podsjetimo, čitateljica iz Karlovca poslala je sestri u Poreč 500 kuna HP-ovom uplatnicom za rođendan, no novac nikad nije stigao, jer je netko drugi falsificirao njen potpis i tako otuđio i zadržao novac. Nakon tri dana šetnje u poštu i bezbroj papirologije, ovaj je slučaj sad riješen.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message