News

Komentari 243

Iz Remetinca ga prebacili na Rebro, umro nakon dva dana

Iz Remetinca ga prebacili na Rebro, umro nakon dva dana

Obitelj preminulog sumnja da je na Badnjak u Remetincu izbila tučnjava u kojoj je Mirsad stradao, no iz Ministarstva pravosuđa demantirali su te navode

Mladiću je u istražnom zatvoru u Remetincu pozlilo na Badnjak, a nakon što u komi prevezen u bolnicu Rebro, dva dana nakon je preminuo, piše RTL.

Mirsad Šečić (27) je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnika na Jordanovcu, kao i za demoliranje bolničkog inventara. Nakon što mu je umro otac, vikao je na dvojicu liječnika i prijetio im smrću. U zatvoru su zbog incidenta tada prvo završili majka i brat koji kaže da je tada protiv njih izneseno nekoliko laži.

Obitelj se pita što se dogodilo u Remetincu uoči Božića...

- Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio naotečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad - izjavila je Rukija Beganović, majka preminulog mladića.

Obitelj sumnja da je na Badnjak u Remetincu izbila tučnjava u kojoj je Mirsad stradao, no iz Ministarstva pravosuđa demantirali su te navode.

- Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija - priopćilo je Ministarstvo.

I dok se čekaju rezultati obdukcije, obitelj i dalje traži istinu.

- Ja nisam htjela dati svog sina na obdukciju, htjela sam kako sam ga rodila, da čitav ide takav u zemlju, ali pošto oni traže istraživanje da ide na obdukciju da se ustanovi da li je to udarac, da li je to droga, da li je nešto fizički bilo - dodala je Rukija Beganović.

- Samo želim da se to dokaže kako treba da se dokaže, da se ništa ne taji jer ne želim da se taji smrt od moga brata - poručio je Sultanijo Šečić.

Najčitaniji članci