Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Izgorio im dom: 'Morao sam birati između supruge i psa'

Catterallovi su bili na katu kuće kad je buknuo požar pa su skakali kroz prozor da se spase. Karen je u doskoku slomila obje pete, u cijeloj strci, njihov ljubimac koji je bio istrčao iz kuće, vratio se u buktinju

12 komentara

Malcolm i Karen Catterall izazvali su požar u svom domu u Salfordu u Velikoj Britaniji kad su ostavili lonac s graškom na laganoj vatri i otišli leći. Željeli su da njihovog sina (23) dočeka topli obrok kada dođe kući, no ostali su bez toplog doma. Lonac je na štednjaku bio bez nadzora 15-ak minuta. Kada je 23-godišnjak ušao u kuću i 'pustio propuh', sve je planulo. 

Catterallovi su bili na katu kuće kad je buknuo požar pa su skakali kroz prozor da se spase. Karen je u doskoku slomila obje pete, u cijeloj strci, njihov ljubimac, labrador Pluto, koji je bio istrčao iz kuće, vratio se u buktinju. S obzirom na to da je gluh, nisu ga mogli dozvati nazad. 

Malcom je odlučio ostati sa suprugom jer je zaključio da je preopasno da se vrati u kuću. 

- Bio je predivan pas i žalosno je što nije preživio - rekao je Malcom, piše Daily Mail. 

Catterallovi su zahvalni što, osim slomljenih peta, nemaju veće ozljede, ali žale za ljubimcem i upozoravaju sve da ne ostavljaju ništa na štednjaku bez nadzora.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message