Obavijesti

News

Komentari 166

‘Izgrizao mi je kćer, zubima joj je probio kapak, šivali su je..."

‘Izgrizao mi je kćer, zubima joj je probio kapak, šivali su je..."
2

NAPAD NA ODMORU: Djevojčica je izašla iz škole po užinu. Primijetila je psa kojeg je željela pomaziti, no on je skočio na nju. Puštena je iz bolnice, psa lutalicu će uspavati...

VIDEO

Moja djevojčica je sad, hvala Bogu, dobro. Savjetovat ćemo se s kirurgom pa ćemo vidjeti hoće li u ponedjeljak u školu, rekla nam je Biljana Č., majka djevojčice koju je u ponedjeljak u Kninu ugrizao pas lutalica.

Napao ju je tijekom velikog odmora, kad je dijete izašlo iz škole “Dr. Franje Tuđmana” kako bi si kupilo užinu.

Izašla je iz pekarnice i zastala kako bi ga podragala. On ju je ugizao, a okupljeni su brzo pozvali Hitnu pomoć. Nasreću, one su bile lakše pa su je isti dan pustili na kućnu njegu.

- Ona je krenula pomilovati psa, kad je on iznenada skočio na nju. Zubi psa zarili su se između oka i nosa. Nasreću, neće imati posljedica, osim ožiljaka na koži - rekla nam je Biljana.

Osim četiri šava na očnom kapku, dijete ima i šest šavova na glavi jer je palo nakon što je pas skočio na nju. U ponedjeljak je čitav dan bila u bolnici, priključena na infuziju.

- Djevojčica je oduvijek obožavala pse pa se nadam da se to neće promijeniti i da joj neće ostati trauma - kaže Biljana.

U školi kažu da je dijete dobro, ali zbog njegove zaštite odbijaju komentirati slučaj.

- Incident se nije dogodio u krugu škole, a mi ne želimo širiti paniku ni djeci stvarati dodatne probleme - rekla nam je ravnateljica škole Marija Mijač. Pas, mladi mješanac, odveden je u azil za pse tvrtke As Eko u Šibeniku.

- Pas nije čipiran pa je očito riječ o lutalici. Mi smo ga zbrinuli i smjestili ga u izolaciju. Iako imamo informaciju da je ugrizao dijete, u ovih nekoliko dana čini se da će biti moguća njegova socijalizacija i udomljavanje. Nakon isteka karantene pokušat ćemo ga udomiti, ali svakako ćemo paziti da to ne bude u krugu obitelji s djecom - rekla nam je u ambulanti As Eka veterinarka Marijana Mikulandra.

- Ovo su uistinu teške situacije. Ako u novinama objavimo da je pas nekoga ugrizao, nitko ga neće htjeti udomiti, bez obzira na to što je poznato da je za više od 80% slučajeva ugriza odgovoran čovjek koji provocira psa. Ne znamo točno što se u ovom slučaju dogodilo - rekla nam je veterinarka.

U slučaju da ga nitko ne bude htio udomiti, mješanca će uspavati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH