Obavijesti

News

Komentari 118

Izgubila seku (2) na rođendan: 'Umjesto slavlja velika je tuga'

Izgubila seku (2) na rođendan: 'Umjesto slavlja velika je tuga'
1

Djevojčica je podletjela pod kombi kojim su dostavili tortu za rođendan sestre, navodno se istrgnula majci iz ruku i u trenutku se našla pod kotačem vozila

VIDEO

Curica (2) se u subotu ujutro veselila rođendanu svoje seke (8). Od ranog jutra nije mogla sakriti uzbuđenje zbog proslave koja samo što nije počela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

Oko 10.15 sati ispred obiteljske kuće u Jelvici kraj Brinja podletjela je pod kombi. Kombijem ogulinskih registracijskih oznaka upravljao je muškarac (30), a prema prvim informacijama, riječ je o djelatniku pekarnice koji je obitelji upravo bio dovezao tortu za proslavu 8. rođendana njihove starije kćeri.

- Danas je ovdje trebalo biti slavlje, a dogodila se tragedija. Svi smo u šoku. Ne možete zamisliti kako se osjećamo - rekao nam je muškarac blizak obitelji, koja je u subotu prijepodne pretrpjela strašnu tragediju, gubitak najmlađeg djeteta.

Naime, na mjesto događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je teško ozlijeđenu djevojčicu prevezla u bolnicu, no nažalost, na putu do bolnice malena je preminula od ozljeda. Na mjestu događaja obavljen je očevid, kojim je rukovodila općinska državna odvjetnica, koja je rekla da je očevid i dalje u tijeku, kao i dokazne radnje o kojima ovisi daljnji tijek postupka. Glasnogovornica PU ličko-senjske tvrdi da je zasad tek poznato to kako je dvogodišnje dijete stradalo u prometnoj nesreći tijekom pokretanja kombi vozila, a koje je od težine ozljeda naknadno preminulo.

Kako doznajemo od okupljenih prijatelja i rodbine koji su se nakon tragedije okupili ispred obiteljske kuće u Jelvici, pekara su pred kućom dočekale majka i dvogodišnjakinja, dok je otac bio na poslu. Kad je pekar isporučio tortu i pokretao kombi, dvogodišnjakinja se navodno istrgnula iz ruku majke i u trenutku se našla pod kotačem vozila, no očevidom će utvrditi točne okolnosti nesreće. Mještani su u šoku, tragedija je cijelo mjesto zavila u crno. Oni koji su poznavali stradalu djevojčicu rekli su nam da je bila kao i svako dijete, anđeo. Uz djevojčice roditelji imaju i dječaka (4).

- Kao i svaki rođendan, tako smo i danas trebali proslaviti 8. rođendan, trebala je doći sva rodbina. Ovo je prevelika tragedija, kako za roditelje i obitelj tako i za sve nas. Teško je - rekao nam je potreseni susjed.

- Nisam vidjela nesreću, ali sam čula što se dogodilo. Potreslo me kao i sve susjede. Pretpostavljam da je otac bio na poslu jer radi u pilani, a majka je na rodiljskom dopustu. Nisam vrlo bliska s njima, ali dovoljno da znam kako je riječ o dobrim ljudima - rekla je šokirana susjeda.

Roditelji su nekoliko sati nakon stravične nesreće otputovali na obdukciju u Otočac, dok je drugih dvoje djece ostalo u kući s rodbinom koja je došla paziti na njih. Čovjek kojeg smo zatekli ispred kuće rekao je kako brat (4) ne zna ništa o onome što se zbilo, a osmogodišnja sestra naslućuje da se mlađoj seki dogodilo nešto loše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.