Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izgubila tešku bitku: Na Božić preminula Kristina Hunjek (5)

Iz Udruge 'Ljubav na djelu' još su u subotu obavijestili javnost da je humanitarna akcija prekinuta. Liječenje Kristine više nije bilo moguće jer je bolest uznapredovala.

Foto: HRT

Malena Kristina Hunjek (5) iz Daruvara na božićno jutro preminula je u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. Kristina je bolovala od neuroblastoma nadbubrežne žlijezde.

Podsjetimo uz pomoć humanitarne akcije u koju se uključila cijela Hrvatska i Udruge Ljubav na djelu, skupljen je dio novca uz pomoć kojeg je Kristina krenula u borbu života. No iz Udruge 'Ljubav na djelu' još su u subotu obavijestili javnost da je humanitarna akcija prekinuta. Liječenje Kristine više nije bilo moguće jer je bolest uznapredovala. 

ŽIVOTNA BORBA Ovo joj je zadnja šansa: Mala Kristina hitno treba liječenje

Kristina se prije tjedan dana vratila iz Barcelone gdje je trebala primiti imunoterapiju. 

Kristina je rođena 18. siječnja 2013. u Daruvaru kao posve zdrava beba, vedra, vesela, razigrana, nasmijana.

Roditelji su prve simptome bolesti primijetili kada je djevojčica imala niti godinu dana. U lipnju 2014. Kristina klonula, nije mogla stajati na nogama i dobila je visoku temperaturu 39,4. Iz pakračke bolnice vozilom je prevezena u zagrebačku zaraznu bolnicu, gdje su joj postavili dijagnozu.

Do sada je prošla kemoterapiju, zračenje, operaciju i dvaput transplantaciju matičnih stanica. Bolest joj se vratila prošle godine.

Foto: HRT

'Nebo je pozvalo još jednog anđela'

Tužnu vijest o Kristininoj smrti potvrdila je i Udruga Ljubav na djelu koja se na Facebooku oprostila od nje.

"Na sam Božić nebo je odlučilo sebi pozvati jos jednog malog anđela. Otišla je malena Kristina Hunjek na dan Isusovog rođenja u novi život malog anđela, otisla je u život bez boli, bolnice i lijekova. Otišla je da napokon vesela trči po nebeskim livadama slobodna i mirna", napisali su iz Udruge.

 

 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message