Obavijesti

News

Komentari 343

Iživljavao se: Monstrum pucao u njih, odlazio, pucao, odlazio...

Iživljavao se: Monstrum pucao u njih, odlazio, pucao, odlazio...
3

U posljednje vrijeme Slađana i Ante živjeli su u strahu, jer se Goran nije skrivao izraziti mržnju prema njihovoj vezi. Prijeteće poruke je slao putem Facebooka

VIDEO

Ruka mi još trne, za palac imam osjećaj da ga možeš odrezati, ne bih osjetio. No, sve u svemu, dobro se osjećam. A što je još bitnije, Slađana je stabilnije nego prvi dan u bolnici. I, kako stvari stoje, oko joj ipak nije oštećeno, neće izgubiti vid, riječi su Ante Čolića (28), mladića iz Đurđenovca koji je u nedjelju navečer s djevojkom Slađanom Blažević (22) bio meta napada njezinog bivšeg dečka Gorana Batinića (31) na cesti između Orahovice i Feričanaca.

Njegove riječi potvrdio je i Josip Ivić, voditelj Jedinice intenzivnog liječenja osječkog KBC-a.

- Pacijentica je bolje, stabilno je i u fazi buđenja i odvajanja od respiratora. Pomiče ruke i noge - rekao je Josip Ivić.

"Spašavao sam svoj i Slađanin život"

Prisjećajući se noći kad su on i djevojka zamalo izgubili život u stravičnom ljubomornom pohodu Gorana Batinića, koji je, nažalost, mjesecima nagovješćivao takav rasplet događaja, Ante priča da je cijelo vrijeme drame bio savršeno priseban.

- Spašavao sam svoj i Slađanin goli život! To su bile minute koje nikada neću zaboraviti - prisjeća se Ante.

Prema Antinim riječima, Goran je, približavajući se svojim autom prema njima, bio zapucao u njih.

- Stali smo, Slađana se naslonila na mene i počela plakati: 'On je mene pogodio u ruku!'. Premda se dobro razumijem u mehaniku, nisam mogao pokrenuti auto koji uopće nije bio ugašen. Ne znam zašto, ali nisam mogao ubaciti u brzinu. U tih nekoliko sekundi, dok sam namjeravao pokrenuti vozilo i čim prije doći do policijske postaje u Orahovici ili negdje gdje ima ljudi, on se vratio natrag i ponovo opalio po jedan metak u nju i mene. Počeo je bježati, ali se opet vratio. Izašao sam iz auta i rekao mu: 'Nemoj Gorane!', a on mi je odbrusio da se maknem i rekao: 'Što ti hoćeš, ona je večeras mrtva!' Izašao je iz auta i počeo pucati. Mene je pogodio u ruku. Kleknuo sam na koljena, uzeo mobitel u zdravu ruku i nazvao policiju. Poslije toga, do dolaska policije, ali i prije, do nailaska nekog čovjeka koji mi je podvezao ranjenu ruku košuljom koju sam uspio skinuti sa sebe, jedini cilj mi je bio održati Slađanu budnom. Znam da mi je iz rane krv šikljala kao iz česme, ali ništa nisam osjetio. Sjećam se da je taj čovjek, koji je zaustavio auto i pomogao mi podvezati ruku, uspio sve napraviti bez obzira što ne podnosi krv. Koristim ovu priliku da mu se zahvalim, premda ne znam tko je on - priča Ante Čolić.

Živjeli su u strahu

U posljednje vrijeme Slađana i Ante živjeli su u konstantom strahu, jer se Goran nije skrivao izraziti mržnju prema njihovoj vezi. Otvoreno je slao prijeteće poruke putem Facebooka, šarao je oštrim predmetom poruku 'Ante, mrtav si' na Antinom autu, a nije se ustručavao prijetiti ni Slađaninom ocu. 

- O svemu smo pravodobno izvješćivali policiju te mislili da će oni reagirati i, barem, pretresti njegovu kuću i oduzeti mu oružje. Nažalost, oni nisu ništa poduzeli - priča Anto Čolić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.