Obavijesti

News

Komentari 51

Izjave dr. Tomasovića su užasne. Zbog njih mora reagirati i DORH

Izjave dr. Tomasovića su užasne. Zbog njih mora reagirati i DORH

Tomasović je naglasio da bi "napravio sve za ljude koji su dobri s njim" jer on kao "desničar pomogne svakome tko ga odmah nazove". Time je objavio da radi "preko veze", a time radi i mimo zakona RH

VIDEO

Da je bio neki drugi novinar koji je dobar sa mnom sigurno bi me nazvao i ja bih sve napravio da mu pomognem i to odmah! On očito nije bio dobar ni s ovim njegovim jugo doktorima pa nije imao niti koga zvati osim hitne. Pa mene su samo ovo ljeto zvali najmanje jedno 5 puta zbog sličnih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Uznemirujući pozivi Vlade Matijanića hitnoj

Pokretanje videa...

uznemirujući pozivi vlade matijanića hitnoj VIDEO

Zaprepastio je tom izjavom Hrvoje Tomasović, splitski kirurg, koji je na Facebooku objavio status o smrti novinara Indexa Vladimira Matijanića. I nakon što je izazvao val negativnih reakcija, Tomasović je kazao kako ostaje pri izrečenom te ne vidi ništa loše u tome.

Međutim, još je gore što njegova matična ustanova ne vidi ništa loše u tome te se brane tvrdnjom da dr. Tomasović može govoriti u slobodno vrijeme što god želi te da je izrečeno napisao na privatnom profilu, koji nema veze s institucijom u kojoj radi - KBC Sestre milosrdnice.

No Tomasović je aktivan političar i k tome je član vladajuće stranke, HDZ-a, koja, usput rečeno, neposredno odlučuje o tome tko će biti na čelu bolnice u kojoj Tomasović radi.

I ne smije se dogoditi da Tomasović može iznositi ovakve stavove a da ne snosi političke, ali i zakonske posljedice. Da stvar bude skandaloznija, Tomasović iznosi tvrdnje da je on "mnogima pomogao", i to bez redovne procedure, odnosno da je radio preko veze.

Ministarstvo poslalo inspekciju u splitske zdravstvene ustanove koje su zbrinjavale Matijanića
Ministarstvo poslalo inspekciju u splitske zdravstvene ustanove koje su zbrinjavale Matijanića

Još je i naglasio da bi "napravio sve za ljude koji su dobri s njim" jer on kao "desničar pomogne svakome tko ga odmah nazove". Time je objavio da radi "preko veze", a time radi i mimo zakona RH jer je to čisti oblik korupcije, koje je kazneno djelo. I bolnica, umjesto da reagira jer je priznao kazneno djelo, još ga i brani te mu daje za pravo da može govoriti bilo što, pa i ovakve bljuvotine.

Jedno je sigurno. Svatko tko ima koga nazvati u bolnicu kad se bori za život, on će i preživjeti i dobiti svu potrebnu njegu. Ostali koji nemaju koga zvati, ili jednostavno ne žele, unatoč tomu što masno plaćaju zdravstveni sustav, oni neka umru u mukama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...