Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Izletjeli silikoni: Pod tušem joj eksplodirale tek kupljene grudi

Iz jednog reza počela je curiti žuta tekućina, a Kylie tvrdi da je čak mogla vidjeti implantate unutar nje. Kirurzi su zamijenili silikone koje je njezino tijelo odbacilo

PIXSELL
Foto: PIXSELL

Iako je mislila da je istražila sve moguće rizike operacije povećanja grudi, Kylie Hudson iz Bridlingtona shvatila je da se prevarila kada su joj implantati eksplodirali dok se tuširala, samo šest tjedana nakon operacije.  Iz jednog reza počela je curiti žuta tekućina, a Kylie tvrdi da je čak mogla vidjeti implantate unutar nje.

Kirurzi su zamijenili silikone koje je njezino tijelo odbilo, a "zaradila" je 310 šavova, piše The Sun.

Sanjala je veće grudi još od tinejdžerskih dana i vjerovala je da je ugradnja silikona najbolje rješenje. Sada će na plaži, umjesto pokazivanja novog tijela, morati prikrivati šavove. 

- Bila sam očajna u želji da dobijem veće grudi, ali osjećala sam da je sebično štedjeti četiri tisuće funti za nešto takvo kad imam troje djece. Zbog malih grudi nedostajalo mi je samopouzdanja, a imala sam i problema s intimnosti, rekla je Kylie i dodala da je s ocem dvoje najstarije djece bila 14 godina, ali da ju nikada nije vidio bez grudnjaka. 

Nakon što su vidjeli kako loše na njezino raspoloženje utječu male grudi, roditelji su joj odlučili platiti operaciju. Rekla je da su joj nakon operacije grudi izgledale sjajno, napokon su bile usklađene s njezinim tijelom.

Kako bi proslavili Kylein novi izgled roditelji su joj poklonili obiteljski odmor na suncu, a ona je kupila svoj prvi bikini. No, samo šest tjedana nakon operacije sve je pošlo po zlu. Hitno je otišla u bolnicu gdje joj je privatni kirurg opet operirao grudi i stavio dva nova implantata. 

U bolnici joj rekli da postoji 50 posto šanse da tijelo opet odbaci umetke, a to će se znati kroz pet tjedana. Kylie sada preostaju još četiri tjedna čekanja, a ako opet dođe do odbacivanja implantate će joj ukloniti u potpunosti. Možda vas zanima i ovo:
Message