Obavijesti

News

Komentari 328

Izrael silovito napada Gazu: Više od 100 zračnih udara u sat vremena! 'Tlo se jako trese...'

Izrael silovito napada Gazu: Više od 100 zračnih udara u sat vremena! 'Tlo se jako trese...'

Izraelske obrambene snage (IDF) objavile su da će dopustiti promet na cesti za jug Pojasa Gaze između 9 ujutro i 13 sati po srednjoeuropskom vremenu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.15

Izrael: Kopnene snage došle su do obale Gaze

Izraelska vojska priopćila je da su njezini vojnici stigli do položaja duž obale Gaze u sklopu proširenja svojih kopnenih operacija. 36. divizija Izraelskih obrambenih snaga stigla je do obale dok je radila na okruživanju Hamasovih snaga i napadima na ciljeve u Gazi, rekao je IDF u priopćenju.

21.58

Izraelska vojska: U tijeku su intenzivni napadi na Gazu, nastavit će se narednih dana

Izraelska vojska je izvijestila da u nedjelju navečer izvodi "intenzivne zračne udare" u Pojasu Gaze koji će se "nastaviti idućih dana", dodajući da je taj palestinski teritorij prepolovljen.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

19.24

Jordanski ministar: 'Izrael gubi ljudskost'

Jordanski ministar vanjskih poslova Ayman Safadi rekao je za Sky News da "Izrael gubi svoju ljudskost u ovom ratu". Rekao je da svijet "s ogromnim šokom gleda što Izrael donosi stanovnicima Gaze".

- Ono što pokušavamo učiniti je da svi shvate da se ovo ludilo ne može nastaviti i da ovaj rat mora prestati", rekao je. "Nitko nema koristi, naprotiv, svi gube. Palestinci gube živote, ljudi u regiji gube vjeru, a Izrael gubi svoju ljudskost u ovom ratu - rekao je Safadi.

18.40

Siloviti napadi u Gazi

Izraelsko ratno zrakoplovstvo silovito bombardira Gazu. Palestinski izvori navode da se "tlo trese" diljem Pojasa Gaze, dodajući da su izraelske snage izvele više od 100 zračnih udara u zadnjih sat vremena. Društvenim mrežama proširila se i snimka udara. 

U Gazi su prekinute sve mobilne i internetske veze.

17.27

Vođa Hamasa u Iranu

Iranski ajatolah Khamnei primio je prvog čovjeka islamističke terorističke organizacije Hamas Ismaila Haniyeha, potvrđeno je na ajatolahovom službenom profilu na X-u.

Komentari 328