News

Komentari 0

Izraelski avioni napali rampe za lansiranje raketa u Libanonu

Izraelski avioni napali rampe za lansiranje raketa u Libanonu

Izraelska vojska izvijestila je u četvrtak da su njezini borbeni avioni u odgovoru na raketnu vatru pogodili lansirna mjesta s kojih su ispaljene rakete na Izrael i infrastrukturu koja se koristi za terorizam

Izraelski borbeni avioni napali su rano u četvrtak rampe za lansiranje raketa na jugu Libanona kao odgovor na ranije ispaljene projektile na Izrael s libanonskog teritorija.

Dvije rakete ispaljene su u srijedu iz Libanona prema Izraelu koji je odgovorio artiljerijskom vatrom usred podignutih napetosti u regiji zbog navodnog prošlotjednog iranskog napada na tanker.

Dosad nitko nije preuzeo odgovornost za napad raketama lansiranih s juga Libanona gdje prevlast imaju gerilci Hezbolaha koje podržava Iran.

Izraelska vojska izvijestila je u četvrtak da su njezini borbeni avioni u odgovoru na raketnu vatru pogodili lansirna mjesta s kojih su ispaljene rakete na Izrael i infrastrukturu koja se koristi za terorizam.

Hezbolahova televizija AlManar izvijestila je da su izraelski borbeni avioni izveli dva napada na mete u predgrađu libanonskog grada Mahmudija, oko 12 kilometara od izraelske granice.

Najčitaniji članci