Obavijesti

News

Komentari 53

Jadan je HDZ koji se skriva iza propalog cirkusanta Zekanovića

Jadan je HDZ koji se skriva iza propalog cirkusanta Zekanovića

Hrvoje Zekanović uhvaćen je kako se dopisuje s glasnogovornikom HDZ-a koji ga upozorava da mu je propala fora u napadu na Peđu Grbina. To je za Zekanovića sramota, ali još je veća sramota za Plenkovićev HDZ.

VIDEO

"Svi u dvorani misle da si ovo ti", stoji uz snimku flegmatične koze kojom se kino posjetitelji upozoravaju da ne koriste mobitele tijekom projekcije.

To u Hrvatskom saboru sada misle o Hrvoju Zekanoviću.

Neki bivši stranački kolege uslikali su preko ramena njegov zaslon mobitela dok se dopisivao s glasnogovornikom HDZ-a koji mu je objašnjavao da je u prethodnoj raspravi promašio foru sa Snoopyjem, upućenu Peđi Grbinu. "Ovo sa Snoopyjem ti je bilo glupo, jer nitko nije shvatio zašto. Alex Brown mu je PR mag, ali je nerazumljivo", napisao je Zoltan Kabok, na što se Zekanović ponudio da dodatno "pojasni", a Kabok uzvratio: "Ma ne trebaš sada više, otišlo".

Od loših vicmahera, naime, gori su samo oni koji pojašnjavaju svoje viceve.

Prvo klaun, onda žrtva

A najgori su oni koji se žale zbog toga što ih je netko ulovio u sumnjivoj prepisci, pa onda još glume žrtvu, traže zaštitu i dijele dobronamjerne savjete kolegama. "Budite na oprezu i sakrijete mobitel jer sadržaj može doći njima u ruke", poručio je jučer Zekanović, apelirajući da se kolege koje su ga špijunirale "smjesti u prvi red, kao kazna u školi, kako više nikome ne bi mogli škiljiiti u mobitel".

I Zekanović bi ovdje načelno bio u pravu. 

Kad njegova prepiska s glasnogovornikom HDZ-a ne bi bila od javnog interesa.

Komičarski antitalent

Nije, naravno, dosad bila tajna da je Zekanović HDZ-ov provokator, zadužen za sabotiranje oporbenih sastanaka, za nabacivanje blatom po oporbi i za obavljanje svih onih prljavih poslova kojih se Plenkovićevi umiveni i sterilni zastupnici klone ili naprosto gade.

Ali ove poruke uhvatile su Zekanovića i Kaboka na djelu. Odnosno, u nedjelu. 

I raskrinkale Zekanovića kao komičarskog antitalenta.

Pokazalo se da je Zekanović loš vicmaher, da prodaje fore koje ni sam ne razumije, da ne zna kako je najbolji Snoopyjev prijatelj bio Charlie, a ne Alex, i to "Brown", a ne "Braun", da se jako trsi popraviti dojam, te da je nadobudni provokator za daljinskom upravljaču Središnjice.

Zekanović je ispao neoriginalan i nadasve neautentičan, što je za cirkusante i egzibicioniste od presudne važnosti u očima njihove publike.

Tko se ruga, taj ne cvili

Još gore, onaj koji se svima ruga, sada ne može podnijeti da se njemu rugaju. Onaj koji je provocirao oporbenjake, sabotirao bilo kakvu suvislu raspravu, sramotio svojim ponašanjem Hrvatski sabor, sada plače, cvili i traži zaštitu. 

A onda, naravno, odmah, gotovo u istom dahu, u slobodnom govoru poteže pitanje Bleiburga.

Jer tko se usudi rugati onome tko govori o Bleiburgu?

Žalosni HDZ

No ova uhvaćena prepiska Zekanovića i HDZ-ova Kaboka ne govori samo o saborskom zastupniku, već i o vladajućoj stranci koja se skriva iza ovog egzibicionista, koristi usluge provokatora i parlamentarnog sabotera, a sve kako ne bi njezini zastupnici prljali ruke.

To je gotovo tužnije od samog Zekanovićeva koprcanja u Saboru.

I nimalo se ne uklapa u onu parolu "Vjerodostojno" s kojom je Andrej Plenković prvi puta stupio na vlast.

Kao da nije bilo dovoljno da HDZ opstaje na vlasti zahvaljujući "žetončićima", već je odlučio s njima se igrati - i prljavo igrati - u Hrvatskom Saboru. I dozvoliti Zekanoviću da ih javno osramoti.

A opet, u nuždi vrag i muhe ždere, pa zašto HDZ-ovci ne bi koristili usluge Hrvoja Zekanovića? Radili su oni i gore stvari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.