Obavijesti

News

Komentari 18

'S veseljem su uranili svi oni koji su već podijelili foteljice'

'S veseljem su uranili svi oni koji su već podijelili foteljice'
8

Predsjednica HDZ-a Jadranka Ksoor smatra da stranci treba mandat kako bi borba protiv korupcije išla u svim smjerovima i pokucala na vrata svih političkih stranaka

VIDEO

HDZ e u utorak poslijepodne u Koprivnici održao predizborni skup. Šefica stranke Jadranka Kosor na početku govora kazala je kako je u protekle dvije godine, više nego ikad prije, bilo teško biti u HDZ-u.

- Mi smo otvorili procese, borbu protiv korupcije i kriminala, gotovo smo se sami borili da bismo završili pregovore s Europskom unijom. Mnogo smo puta pokazali da smo najjači kad je najteže. Mnoge u političkom prostoru danas ljuti kad kažemo da se ulaskom u Europsku uniju otvara novo poglavlje. Nitko više neće ići u Beograd po dozvolu za neku odluku. Sami ćemo odlučivati o svojoj sudbini – obećala je J. Kosor.

- Drugovi iz opozicije nisu nam davali potporu ni oko pregovora, niti oko donošenja ključnih zakona. Rekli smo da nitko od dužnosnika više ne smije raditi ako u svakom trenutku nije u stanju pokazati svoju imovinu i svoje bankovne račune, slike, satove, što god. Taj zakon sada ruše. Tko to ne želi pokazati svu svoju imovinu? Na sunce i ovce i novce – poručila je šefica HDZ-a.

- Misle da moraju pod svaku cijenu ščepati vlast kako bi borba protiv korupcije prestala, no mi nećemo stati. Zato nam treba mandat kako bi ta borba išla u svim smjerovima i pokucala na vrata svih političkih stranaka, kao što je pokucala i nama. Širom smo ih otvorili i rekli: "'Ajmo, uredimo svoju kuću kako bismo mogli uređivati i tuđu“ – rekla je premijerka te poručila da je njena Vlada u posljednje dvije godine radila časno i pošteno.

'HDZ je najjači kad je Hrvatskoj najteže'

HDZ je u utorak imao i skup u Bjelovaru. Govoreći pred više od 1000 stranačkih simpatizera J. Kosor je kazala kako se na ovim izborima odlučuje o dva puta kojima može ići Hrvatska. Jedan je onaj koji nudi HDZ-e, a to je zaštita nacionalnih interesa, vodeći pri tome računa o kršćanskim korijenima, kulturi i ponosu. 

- HDZ-e je najjači kada je Hrvatskoj najteže - poručila je Kosor. Dodala je i sljedeće:

- Sigurna sam da su uranili s veseljem svi oni koji su već podijelili foteljice i ispili šampanjac gledajući ankete i da će se 5. prosinca probuditi s glavoboljom kad vide našu pobjedu.

Kosor je pozvala birače da stranci na čijem je ona čelu daju svoj glas jer će se tako nastaviti borba protiv korupcije, te nastavak gospodarskog oporavka. Na skupu su se predstavili svi kandidati koji se nalaze na listi II. izborne jedinice predvođeni Đurom Popijačem.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju
NOVA ŠEFICA

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju

Prosječna neto plaća u Varteksu lani je iznosila 570 eura mjesečno. Nedavno je Dražen Dobiš iz Požege smijenjen iz uprave Varteksa...
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.