Obavijesti

News

Komentari 8

Jaka bura zatvorila ceste, za Uskrs vrijeme kišovito i toplo

Jaka bura zatvorila ceste, za Uskrs vrijeme kišovito i toplo
12

Bura je zatvorila autocestu A1 između Svetog Roka i Posedarja, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most. U prekidu su neke trajektne i katamaranske linije

VIDEO

Zahlađenje i jaka bura donijele su poteškoće u prometu. Ponegdje u Lici i na autocesti A1 između čvorova Otočac i Gospić pada snijeg . Jaka bura je zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

Na Jadranskoj magistrali od Senja do Karlobaga na snazi je zabrana prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom dok je dionica od Karlobaga do Svete Marije Magdalene otvorena samo za osobna vozila.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama D1 Vaganac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj-Korenica-čvor Udbina-Ondić, D25 Korenica-Lički Osik, D42 Poljanak-Poljanak, D52 Špilnik-Korenica i D218 GP Užljebić-Donji Lapac-Dobroselo-Mazin.

Snijeg je zabijelio vrhove i na Papuku . Kako nas je obavijestio čitatelj, u selu Gornji Vrhovci oko 8 sati napadalo ga je 8 cm, te još uvijek pada. Snijeg pada i u okolici Udbine i na Plitvicama .

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Skradin te Bisko i Karamatići te na autocesti A10 između čvorova Čarapine i Ploče.

U prekidu su i trajektne linije Prizna-Žigljen, Stinica-Mišnjak i Sumartin-Makarska i katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Bol-Jelsa.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski od kiše u Lici i Slavoniji. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni. Jak vjetar povremeno puše u središnjoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije te na Riječkoj obilaznici na mostu Rječina.

Za Uskrs toplo i kišovito

Orkanska bura na Jadranu i snažan sjeverac u unutrašnjosti zemlje trebali bi se smiriti krajem dana, nakon čega slijedi topli i sunčani petak . Ipak, tijekom vikenda, a poglavito za Uskrs, vrijeme će pokvariti kiša koja će padati u cijeloj Hrvatskoj.

Tijekom Uskrsa temperature će rasti do 20 stupnjeva Celzija . Najviše oblaka s prolaznom kišom i kratkotrajnim pljuskovima bit će u sjevernim i istočnim krajevima zemlje, a u nedjelju poslijepodne i u ostalim kopnenim krajevima te na sjevernome dijelu Jadrana.

Vjetar će u unutrašnjosti biti većinom slab sjeverozapadni, u nedjelju će okrenuti na jugoistočni. Na Jadranu u subotu slabo, u nedjelju i ponedjeljak umjereno i jako jugo .


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.