Obavijesti

News

Komentari 24

Jandroković o Ilčiću: Očito je da su odabrali napad na HDZ

Jandroković o Ilčiću: Očito je da su odabrali napad na HDZ
1

Jandroković je, komentirajući ostavku Ilčića na mjesto Stierova savjetnika , poručio da će se HDZ koncentrirati na svoje kandiate i pokazati da su najjača politička snaga

VIDEO

Glavni tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u petak je, komentirajući ostavku Ladislava Ilčića na mjesto posebnog savjetnika potpredsjednika Vlade i njegovu najavu kandidature za varaždinskog gradonačelnika, poručio da će se HDZ koncentrirati na svoje kandiate i pokazati da su najjača politička snaga.

Ilčić, predsjednik Hrasta i saborski zastupnik te stranke Hrvoje Zekanović ranije su u petak najavili da će se kandidirati za gradonačelnike Varaždina i Šibenika.

"Očito se bliže lokalni izbori i vidim da su se kandidirali i on (Ilčić) i kolega Zekanović u svojim gradovima i očito je da su odabrali strategiju napada na HDZ. Po mom mišljenju to će biti šteta za njih", rekao je Jandroković novinarima.

Ocijenio je kako je to "pogrešna strategija" i poručio da neće trošiti energiju HDZ-a na konkurenciju i na "sve one koji smatraju da nam jesu konkurencija".

Mi ćemo se koncentrirati na naše kandidate i programe i izbori će pokazati da smo najjača politička snaga, naglasio je Jandroković.

Rekao je i kako nema nikakve spoznaje o tome hoće li Zekanović izaći iz Kluba HDZ-a. "O tome namam nikakve spoznaje. Kada se Zekanović odluči na takav korak ili se ne odluči vidjet ćemo što će biti i onda ćemo s njim razgovarati", rekao je.

Zekanović je pak rekao kako "za sada ostaje" u Klubu, iako razmišlja o izlasku.

Glavašević: Iličić je bio primoran na ostavku

SDP- ov Bojan Glavašević poručuje kako je Ilčić bio primoran dati ostavku.

- To je ostavka na koju je on bio primoran. Vjerujem da je premijer dobio dovoljno po prstima zbog nedemokratskih stavova i nazadnog stava prema ljudskim pravima koje prije svega propagira Stier. To je bila ostavka iz nužde, a ne iz želje- rekao je Glavašević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.