Obavijesti

News

Komentari 175

Jandroković Raspudiću: 'Ja nisam farizej ni licemjer'

Jandroković Raspudiću: 'Ja nisam farizej ni licemjer'
1

HDZ-ov Gordan Jandroković poručio je u ponedjeljak kako nije zadirao ni u čiju privatnost kad je u nedjelju, kao odgovor Nini Raspudiću, napisao da ima troje djece s istom ženom, aludirajući da on ima dvoje s dvije

VIDEO

Više godina se Raspudić lažno predstavlja hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator i kolumnist, koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova. Sada se utvrdilo da on nije nezavisni komentator nego politički agitator Mosta. Sve što je izgovorio i napisao u proteklih najmanje pet godina o meni pokazuje se da to nisu njegovi stavovi koje iznosi kao objektivne i nepristrane nego da su to sve riječi izgovorene ili napisane s određenim ciljem, a to je bila moja difamacija, manipulacije i neistine koje su vrlo često iznošene na gnjusan način, poručio je u ponedjeljak HDZ-ov Gordan Jandroković komentirajući svoju objavu na Facebooku posvećenu Ninu Raspudiću, novoj uzdanici Mosta. 

Raspudić: Jandroković je dijete 4 političke mame, uskoro i pete
Raspudić: Jandroković je dijete 4 političke mame, uskoro i pete

Nakon Raspudićeve izjave gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 da u politiku ulazi kako bi ulovio Jandrokovića, podsjetimo, Jandroković je objavio kako emisiju nije gledao jer je bio kod kćeri na ručku.

Naglasio je u toj objavi kako ima troje djece s istom ženom, aludirajući na to da Raspudić ima dvoje djece s dvije različite žene. Na pitanje novinara je li time ipak prešao granicu i zašao u zadiranje nečije privatnosti, Jandroković je takvo stajalište odbio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam zadirao ni u čiju privatnost, no pročitajte sve što je napisano i izgovoreno o meni pa nakon toga sudite. Ne zadirem ni u čije obiteljske odnose i nemojte insinuirati. Ja sam iznio činjenicu. Ako se kontinuirano dovodi u pitanje vaš moral, svjetonazor i život, što se čini u čitavom nizu tekstova, a ja sam rekao tko sam i što sam i iza toga stojim. Dakle, ja nisam farizej ni licemjer, svoj politički život mogu obraniti i u svom privatnom životu, a mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive neke sasvim druge živote i to je smisao onoga što sam napisao na Facebooku - istaknuo je Jandroković dodavši kako je i Most dio oporbenih snaga koje na sve načine pokušavaju u javni prostor unijeti atmosferu beznađa, nereda i kaosa.

'Nisam gledao Raspudića, ja imam 3 djece s istom ženom'
'Nisam gledao Raspudića, ja imam 3 djece s istom ženom'

- Imamo crtu razdjelnicu između onih koji rade ozbiljno i odgovorno, boreći se i za zdravlje i za živote hrvatskih građana, za hrvatsko gospodarstvo i, s druge strane, ima veliki dio oporbe koji svoju političku platformu zasniva jedino na napadima, optužbama, difamacijama, stvaranju nereda i očito je Most dio toga - poručio je.

Novinari su ga upitali i je li vlada Andreja Plenkovića izdala nacionalne interese Republike Hrvatske u odnosu s MOL-om i Mađarskom, s obzirom na navode tjednika Nacionala da je Vlada donosila neke odluke koje su išle u korist MOL-u, a na štetu INA-e. I to je Jandroković odbacio. 

- Vlada Andreja Plenkovića štitila je nacionalne interese na najbolji mogući način u tom slučaju i svim drugim. A o odnosima MOL-a i INA-e najbolje bi bilo da pitate SDP-ovu Vladu koja je s MOL-om potpisala taj ugovor - rekao je.

Na pitanje hoće li vraćanje INA-e u hrvatske ruke biti predizborno obećanje HDZ-a, s obzirom da nije ispunjeno u ovom mandatu, Jandroković je poručio kako će program biti uskoro predstavljen pa će biti poznate sve pojedinosti.

Jednako tako je odbacio i tezu da Hrvatska nije reagirala na objavljivanje karte Velike Mađarske od strane mađarskog premijera Viktora Orbana, rekavši da je ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman poslao vrlo jasnu poruku Orbanu i Mađarskoj.

- Mi želimo sa svim susjednim zemljama imati što je moguće bolje odnose, moramo ih graditi, moramo, naravno, voditi računa o interesima tih drugih država kao i o našim vlastitim interesima, ali u vanjskoj, sigurnosnoj i europskoj politici Vlada HDZ-a i Andreja Plenkovića sasvim sigurno nema premca - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina