Obavijesti

News

Komentari 182

'B.A.B.E. neka promijene ime. Pravobraniteljica? Kak se zove? Pompeo je došo uvalit avione'

'B.A.B.E. neka promijene ime. Pravobraniteljica? Kak se zove? Pompeo je došo uvalit avione'
1

Predsjednik Zoran Milanović danas je komentirao jučerašnji okršaj sa saborskim zastupnicama Orešković i Puljak. Nije poštedio ni pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova

VIDEO

Zoran Milanović sudjelovao je na komemoraciji u povodu obilježavanja 78. obljetnice talijansko-četničkih zločina u zaleđu Omiša. 
Nakon komemoracije ponovno se dotaknuo niza aktualnih tema.

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog MIlanovića svi guglaju riječ 'narikače'

Pokretanje videa...

zoki 00:57

Jučer je nazvao oporbene saborske zastupnice Daliju Orešković i Marijanu Puljak 'samodopadnim narikačama' jer su
ispred Kluba u Slovenskoj ulici postavile ploču s natpisom 'Ured predsjednika Republike Hrvatske'.

'Ako ulaziš u ring onda igraj pošteno'

Tu izjavu usudila je pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić, koja ju je nazvala seksističkom.

 - Kad sam rekao narikača, a ne alapača, i kad sam rekao samodopadna, onda taj pridjev daje dovoljan kontekst, nema muškarca koji se bavi naricanjem. Narikače su neiskrene one to rade jer se to od njih očekuje.  Drago mi je da se javila pravobraniteljica ... kako se ono zove? Ne znate..eto...  Izabrana je krajem 11. mjeseca 2011., par tjedana nakon što sam ja postao premijer. Ona je osam godina radila taj posao, ali ja ne znam kako se ta osoba zove. To sve govori. U prosincu 2019. dobila je još osam godina mandata, o vašem trošku. Opet nekako po izborima. Njezin posao je da reagira u ovakvim situacijama, dobro. Želiš da te se tretira kao Amazonku? Onda budi spremna na to. Ja joj kažem da nikoga nisam uvrijedio, ali neću ljude koji smatraju da se na hrvački meč može doći s nožem - kazao je Milanović te nastavio:

- Jer ako ulaziš u ring onda mi nemoj donosit nož sa sobom, igraj pošteno i budi spreman da ti se uzvrati na isti način. Ne može mi nitko doći s nožem u ring a da ja ne reagiram - istaknuo je.

Zbog Milanovićevog ispada svi sad guglaju: Tko su to narikače?
Zbog Milanovićevog ispada svi sad guglaju: Tko su to narikače?

'Imamo posla sa prevarantima'

 - Gospođa Orešković je rekao da se tamo okupljaju kriminalci i prostitutke, pazite rječnika...ja sam tamo odlazio  od 2017. do 2020 tamo i upoznao Jagodu Bujić, dvoje akademika, tri starija profesora s ekonomije. To je ulični govor, a kojim se koristi jedna žena. Ona je tako njih okvalificirala. Ja se ovim načinom života bavim 15 godina, mislim da nikad nisam imao problema s ovom vrstom komunikacije da šikaniram žene. Nikada nisam napadao žene. Petnaest godina se bavim ovim poslom, i baš sad me upozoravaju na vrijeđanje žena. Baš sad! Imamo posla s  prevarantima - rekao je predsjednik.

'Milanović je Orešković i Puljak vrijeđao primitivno i seksistički'
'Milanović je Orešković i Puljak vrijeđao primitivno i seksistički'

Poslao je poruku i udruzi B.a.B.e. 
 - Poručujem gospođama iz B.a.B.a.:  Mijenjate ime i ženu koja već godinama galami u vaše ime! Ne čini vam dobro...

'Pompeo dolazi uvaliti američke avione'

Predsjednik je komentirao i ponudu za borbene avione. Kazao je da američki državni tajnik Mike Pompeo dolazi 'uvaliti američke avione'
- Protiv toga sam da se uzimaju avioni od nečlanice NATO-a. Jedna bi morala biti ponuda za nove avione, a druga za rabljene. Ovo je naša zemlja i ovdje vrijede naša pravila.

Osvrnuo se i na spočitavanje da je bio u Slovenskoj 9 tijekom lockdowna.

Što to znači, da ljudi ne smiju izaći iz kuće? Ja sam išao samo na ručak s tri osobe. Lockdown je ništa, tlapnja, a cilj je bio da se ljudima pošalje poruka - dajte malo više distance, pazite što radite - zaključio je Milanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa