Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
138 komentara

'Je*ene kazne stavljaju na aute strancima koji odu do trgovine'

Strancima u Omišu pod brisače stavljaju kazne na parkiralištima koja su do jučer bila besplatna! Kad stranac ode pitat šta i kako, viču na njega, piše Facebook stranica 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'

Kažnjavanje nepropisno parkiranih vozila
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
138 komentara

Administrator popularne Facebook stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca Mišo Živaljić podijelio je s javnosti svoju razočaranost radom omiških gradskih službi.

Živaljić, inače odvjetnik iz Splita, prepričao je muku češkog para koji u Nemiri kod Omiša na ljetovanje dolazi već desecima godina, a ove ih je dočekao šok na parkingu.

LISTA ZABRANA Tko zaspi na hvarskim ulicama, jao si ga njemu - kazna 400 €

Svoj su automobil, naime, parkirali na mjesto koje je godinama bilo besplatno i otišli u trgovinu. Desetak minuta kasnije, kada su se vratili, na automobilu su pronašli kaznu za parkiranje.

Kada su djelatnika omiškog parkinga pitali zašto im je dao kaznu, on je, po njihovim riječima, počeo vikati na njih. Poručio im je da izvole odmah platiti 100 kuna kazne ili će po povratku u Češku morati platiti 200 eura.

POHVALNA AKCIJA Umag osigurao stanovnicima besplatne parkinge u centru

Par se požalio Živaljiću, s kojim su obiteljski prijatelji već godinama.

- Je*ene kazne za parkiranje od 100, 150, 200 kn stavljaju na auta strancima koji odu u supermarket na 10 minuta, na parkiralištima koja su do jučer bila besplatna! Kad stranac ode pitat šta i kako, viču na njega da plati kaznu. Onda se čudimo što imamo 30% manje gostiju nego lani! Zašto? Jer su većini guzice nenajedive! A mozgovi ka kod zlatne ribice. Od parkinga bi vile i hotele gradili. Sramotno je to ponašanje! Posebno u odnosu na goste koji tu dolaze 20 godina. A di su ćevapčići po 95 kuna u restoranima?! Retardirani madraci iz 1983. u apartmanima? Dobro se zapitajmo od čega ćemo živjet, ako smo “turizam” nasmiješeno prihvatili kao jedini izlaz - piše na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message