Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li prava? Kao živa fontana zarađuje za život svojih kćeri

Okupljene u Fažani Morena Bileta Bastijanić (35) iz Pule impresionirala je svojim performansom. Ona i suprug kao ulični umjetnicu uspiju zaraditi dovoljno da prehrane obitelj

Foto: Snimio čitatelj
0 komentara

Je li prava? Nemoguće da je živa. Gdje joj je pola tijela? Kako ispušta vodu?, bila su samo neka pitanja znatiželjnih turista dok je pred njima stajala živa fonatana, odnosno pantomimičarka Morena Bileta Bastijanić (35) iz Pule. Okupljene u Fažani impresionirala je svojim performansom. Iako je po struci odgojiteljica, a njezin suprug je završio poljoprivredni fakultet, kao ulični umjetnici uspiju zaraditi dovoljno da bi prehranili sebe i dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Već 15 godina suprug i ja smo ulični umjetnici,a ovu fontanu, koja je jedinstvena u Europi, osmislio je suprug zajedno sa mnom. Kao ulični umjetnici samo od toga živimo - pojašnjava Morena, koja je postala fontana jer ih njezina djeca jako vole.
- Fontana svira i mijenja boje, a svaki put kad netko ubaci novčić i zaželi želju, ona oživi - kaže Morena, koja ima dvije kćeri.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message