Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
130 komentara

Je li se to Karamarko u svojoj čestitci usporedio s Isusom?

Neki su Karamarku poručili da bi se trebao vratiti i očito su protumačili čestitku kao najavu političkog uskrsnuća, pa mu pišu da povede svoj narod u konačnu pobjedu

Foto: Robert Anic/PIXSELL
130 komentara

Već se dugo spekulira hoće li se Tomislav Karamarko vratiti u politiku, a on je to, iako nikada nije potvrdio, dao naslutiti iz svojih javnih istupa i objava na društvenim mrežama. 

Zanimljivu objavu postavio je povodom Uskrsa. 

- Dragi prijatelji, nema radosti Uskrsa bez svega onoga što mu je prethodilo – izdaje najbližih, odbačenosti i prezrenosti, osude, muke i, na kraju, križa. Po tom Križu dolazi spasenje i otkupljenje, dolazi novi, preobraženi, život. Takav život želim vama i sebi, vašim obiteljima i našoj domovini. Sretan i blagoslovljen Uskrs! - objavio je Karamarko uz prigodnu fotografiju Isusa.

Neki mu komentiraju da bi se trebao vratiti i očito su protumačili čestitku kao najavu političkog uskrsnuća, pa mu pišu da povede svoj narod u konačnu pobjedu. 

- Hvala gosp. Karamarko...od srca i Vama i Vašima blagoslovljen Uskrs...želim još reći da jako nedostajete na hrvatskoj političkoj sceni...nikada neću zaboraviti Vaš nadahnuti govor povodom 25. obljetnice osnutka HDZ-a u hotelu Atrium u Splitu...Da...izdali su Vas, ali vi ste ostavili neizbrisiv trag u hrvatskoj politici..."Svojima dođe, a Njegovi ga ne prepoznaše ..." - stoji u komentaru jednog korisnika.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message