Obavijesti

News

Komentari 39

Je li uopće stvaran? Dvojica ribiča posvađala se zbog ulova

Geoff Brooks objavio je na Facebooku fotografije morskog psa koji je, tvrdi, ubijen nakon napada na čovjeka. Ribič Matthew tvrdi da je on uhvatio ovog morskog psa

VIDEO

Geoff Brooks objavio je na Facebooku fotografije morskog psa za kojeg tvrdi da je dugačak oko šest metara i da je uhvaćen tijekom vikenda u blizini Lennox Heada u Novom Južnom Walesu. Morski pas navodno je predan australskoj znanstvenoj agenciji CSIRO, a riječ je o morskom psu tigru.

- Koliko znam dan je nalog da se morski pas ubije jer je napao čovjeka. I da, fotografije su stvarne - napisao je Books, piše Daily Mail. 

S druge strane na Twitteru se javio ribič Matthew koji tvrdi da je on uhvatio ovu morsku neman u moru ispred grada Tweed Headsa u Novom Južnom Walesu te da je njegovu čeljust uzeo kao suvenir, piše Northern Star. 

Matthew pak tvrdi da je on snimio fotografije i da je to bilo prije tri tjedna. Tvrdi da je ovaj predator hvatao druge morske pse kada ga je izvukao iz vode. 

- Borio sam se s morskim psom čekićarem kada je ovaj iskočio iz vode i napao čekićara - tvrdi Matthew. 

Dodaje kako je fotografije snimio samo kako bi se morskog psa identificiralo budući da nije znao o kojoj je vrsti riječ. Navodno je morskog psa prodao na lokalnoj tržnici, a jedini dokaz da ga je uhvatio je čeljust koju je uzeo. Neki mediji pak pišu da je morski pas predan agenciji CSIRO, no za to nema službene potvrde. U agenciji kažu da su vidjeli fotografije, ali da im tijelo nije predano niti da imaju informacija o tome da je ovaj morski pas uhvaćen. 

Inače, morski pas tigar obično naraste do pet metara. Voli toplije plitke vode zbog čega često dolaze u kontakt s ljudima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.