Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jecaji na ulicama: Uz pjesmu 'Klinac u getu' ispratili Davida

Kolona s nekoliko automobila trebala je proći kroz centar Banja Luke i zatim nastaviti prema Gradiški, međutim organizatore ispraćaja policija je obavijestila da ne smiju proći kroz centar

Foto: Dnevni avaz
50 komentara

Nakon ekshumacije Davida Dragičevića, mladića koji je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima preminuo u Banja Luci, kovčeg s njegovim tijelom, kojeg će po želji njegovih roditelja pokopati u Austriji, krenuo je u četvrtak ujutro prema Gradiški.

POGLEDAJTE VIDEO: 

[video: 1205050 / Ispraćaj lijesa Davida Dragičevića iz Banja Luke za Austriju.]

Foto: Dnevni avaz

Prema pisanju portala Buka, transportno vozilo je iz povike 'Pravda' i pjesmu 'Klinac iz geta', krenuo na svoje posljednje odredište. Prije polaska, ispred Rebrovačke crkve okupilo se na stotine građana, koji su s tugom i jecajima ispratili posmrtne ostatke mladića.

NA ZAHTJEV RODITELJA Ekshumirali su ostatke Davida Dragičevića, voze ga u Austriju

POGLEDAJTE VIDEO:

Kolona s nekoliko automobila trebala je proći kroz centar Banja Luke i zatim nastaviti prema Gradiški, međutim organizatore ispraćaja policija je obavijestila da ne smiju proći kroz centar grada

Foto: Dnevni avaz/G. Dakić

Samoj ekshumaciji prisustvovala je majka preminulog mladića, a uz nju je bilo nekoliko stotina članova udruge Pravda za Davida, koji su povremeno s dignutom i stisnutom šakom uzvikivali 'Pravda za Davida', 'Pravda za svu djecu', 'Pravda za nas', 'Ćaća i majka neće biti sami', 'Idemo do kraja'.

David Dragičević iz Banjaluke ispraćen svojom pjesmom, Klinac iz Geta

David Dragičević iz Banjaluke ispraćen svojom pjesmom, Klinac iz Geta

Posted by BUKA on Thursday, March 14, 2019

Skandirali su ubojice, ubojice..., misleći na one koje drže odgovornim zbog prikrivanja uzroka smrti mladog Banjalučanina.

Davidovo tijelo bit će prevezeno u Wiener Neustadt u Austriji gdje će u se petak održati sahrana na kojoj će prisustvovati više od 100 Banjalučana.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1205015 / DRUGA VIJEST 12.03.2019. Ekshumirano tijelo Davida Dragičevića.]
Možda vas zanima i ovo:
Message