News

Komentari 27

Jedan teško ozlijeđen: Mladić autom pokosio svoje vršnjake

Desetak mladića posvađalo se iza dvorane Mesapa u Nedelišću kod Čakovca. U jednom trenutku, mladić se dovezao autom i naletio na protivničku grupu mladića

Zabavu u Nedelišću pokraj Čakovca noćas oko jedan sat iza ponoći obilježio je i jedan tragičan detalj, koji je uzrokovao teške ozljede 18-godišnjaka iz Nedelišća. Iza dvorane Mesapa gdje je bila zabava sukobile su se dvije grupe mladića, ukupno njih desetak, te su počele verbalne prijetnje i naguravanje. 

U jednom trenutku, mladić iz jedne grupe dovezao se automobilom i naletio na protivničku grupu mladića, te je dvojicu oborio na tlo. Svađa je u trenutku prekinuta, jer je jednog od oborenih mladića silinom udara lakše ozlijedio, dok je drugi ostao ležati bez svijesti. 

Glasnogovornik PU međimurske Zdravko Kolarić dao nam je prve neslužbene informacije, u kojima kaže da je 18-godišnjak zbog teških ozljeda prevezen u Draškovićevu bolnicu u Zagreb, te da policija čeka izvješće liječnika o kvalifikaciji ozljeda. Cijeli slučaj policija ispituje, a u petak su se na obavijesni razgovor privodili sudionici svađe. Utvrđuje se i identitet svih mladića, koji su svi redom mlađi od 20 godina, a ima i maloljetnika.

Najčitaniji članci