Obavijesti

News

Komentari 204

''Jedino što je HDZ napravio dobro je što je ostavio vlast''

''Jedino što je HDZ napravio dobro je što je ostavio vlast''
18

Da bi Hrvatska nastavila uzlaznom linijom, Zoran Milanović je od Bjelovarčana zatražio potporu za još jedan mandat. Poručio je da ništa ne ide preko noći

VIDEO

Bjelovaru, volimo vas. Hvala ovome gradu u koji sam dolazio prije 29, 30 godina kod Placa na piće. Tada sam dolazio na zabavu, a sada po pobjedu uz vašu potporu, poručio je u srijedu navečer s bjelovarskog Korza predsjednik SDP-a Zoran Milanović. 

Njegovo obraćanje je popratilo nekoliko stotina građana uz skandiranje njegovog imena. Milanović je kazao kako je Bjelovar lijep grad i da je s istog mjesta prije gotovo 10 godina upozoravao što će se dogoditi ako HDZ pobijedi, kazavši kako su se na žalost obistinile sve loše prognoze. 

- Iza sebe su ostavili pustoš, sramotu, tjeskobu, depresiju. No, jedino što su dobro napravili je to što su ostavili vlast – poručio je Milanović u svom nadahnutom govoru. 

Damir Špehar/PIXSELL

Da bi Hrvatska nastavila uzlaznom linijom, Milanović je od Bjelovarčana zatražio potporu za još jedan mandat. Poručio je da ništa ne ide preko noći, jer sadašnja vlast nije revolucionarna već graditeljska, a za to treba vremena. Kazao je kako se nikome neće dogoditi ništa, kao ni što se nije događalo ni zadnjih četiri godine.  

- Pomozite nam da gradimo zajedno. Ne silom ili prijetnjom nego upornošću. Mi ne prijetimo, samo kažemo da ćemo uvjerljivo pobijediti i ostaviti vas još četiri godine u oporbi - bile su Milanovićeve riječi. 

Osvrnuo se i na izbjegličku krizu, za koju je rekao da se pokazalo kako se vlast zna nositi s tim problemom, a da nitko od hrvatskih građana nije osjetio da se radi o golemom problemu. Dodao je kako je Hrvatska pokazala da ima srca, ljudskosti i humanosti. 

''Ne nasjedajte prorocima i moralnim policajcima''

Na kraju deset minutnog govora, prvi čovjek koalicije Hrvatska raste je upozorio Bjelovarčane da ne nasjedaju prorocima i moralnim policajcima, koji im govore kakav tko mora biti čovjek. 

- Kad dijete naraste u godini dana 30 centimetara onda ide ortopedu. Velike civilizacije idu polagano naprijed. Korak po korak – poručio je s tribine u Bjelovaru aktualni premijer. Uz poznatu izreku ''No pasaran'' nije propustio spomenuti i svog protivnika Tomislava Karamarka, za kojeg je kazao da on nije glup kako ne bi zapamtio pet točaka programa, već da se tu radi o elementarnom nepoštivanju hrvatskih građana. 

Uz Milanovića na predizbornom skupu II. izborne jedinice govorio je i Josip Leko, nositelj liste i Anka Mrak Taritaš. Nakon njezinih riječi Bjelovarčani nisu štedjeli dlanove. Skupu se obratila i šefica HNS-a Vesna Pusić koja je pojasnila u kakvom su stanju zatekli vlast.  

Nakon skupa koji je trajao 20-ak minuta aktualni premijer se vratio u obližnji kafić u kojem se i prije skupa družio s građanima. 

Damir Špehar/PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...