Obavijesti

News

Komentari 1

Jedinstvena utrka: Unikatna medalja za sve koji prođu cilj

Jedinstvena utrka: Unikatna medalja za sve koji prođu cilj
1

Organizatori utrke 00:24 RUN, 24sata u suradnji s MZLZ, osigurali su svim sudionicima impresivni startni paket koji će moći podići 27. rujna. Sva sredstva od kotizacija donirat će se Zakladi - dječja onkologija

Ostala su još samo dva tjedna do spektakularne noćne utrke 00:24 RUN, koja će se održati, po prvi put, na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman.

Kotizacije za utrku, koja starta 24 minute nakon ponoći s 28. na 29. rujna, rasprodane su u rekordnom vremenu, a trkači koji će sudjelovati na ovom jedinstvenom sportskom događaju svakodnevno se pripremaju kako bi na dan utrke bili u što boljoj formi.

Organizatori utrke, 24sata u suradnji s MZLZ, osigurali su svim sudionicima impresivan startni paket koji će se moći podići 27. rujna u zagrebačkom Boogie klubu u Margaretskoj ulici 1. Točan sat bit će komuniciran trkačima narednih dana.

Impresivan startni paket

Svi prijavljeni u startnom će paketu dobiti službenu dry fit majicu s logom utrke te personalizirani startni broj na kojem će pisati ime i prezime natjecatelja. Kako bi mjerenje prolaznog vremena bilo što preciznije u startnom paketu se nalazi i čip za elektronsko mjerenje i obradu rezultata, a svaki će trkač, nakon što prođe cilj, dobiti i unikatnu sudioničku medalju posebno dizajniranu za ovu atraktivnu utrku, koju je proizvela tvrtka Vivatip.

Startni paket sadrži i flaširanu vodu Kala 0,5 i Cedevitu HoReCa, a za uspomenu na ovaj jedinstveni događaj pobrinula se tvrtka IT-graf koja je izradila privjesak za ključeve s logotipom utrke. Glavni partner utrke, Konzum, osigurao je poklon bon od 10 posto za kupnju iznad 200 kuna, a jedan od sponzora utrke, Slatinska banka, osigurava reflektirajuću narukvicu.

Svi trkači će prije i poslije utrke dobiti okrjepu, vodu, svježe sokove i voće, a osiguran im je i besplatan prijevoz posebnom linijom autobusa iz grada na aerodrom i s aerodroma natrag u grad. Također, osiguran je i besplatan parking za sve sudionike koji će u zračnu luku stići osobnim automobilom.

Utrka 00:24 RUN koncipirana je na način da sudionici u 45 minuta moraju prijeći jedan krug na stazi dugoj pet kilometara, a atraktivna organizacija starta grandioznim vatrometom, koji će se održati netom prije utrke. Trkači će zadanu trasu prolaziti okruženi civilnim zrakoplovima, ali i vojnim avionima među kojima je i jedan MIG, a svaki njihov korak na reflektorima osvijetljenoj stazi pratit će iz zraka helikopter MUP-a. Prije prolaska kroz cilj trkače očekuje Vodeni pozdrav i veliki tulum uz DJ-a, a organizatori su posebnu pažnju posvetili raznim aktivacijama prije same utrke u kojima će moći uživati svi natjecatelji.

Utrka 00:24 RUN u svakom će pogledu pružiti vrhunski doživljaj, a ono što je čini uistinu posebnom je njezin humanitarni karakter. Sav prihod od kotizacija donira se na račun Zaklade – dječja onkologija Rebro, a sve vas pozivamo da podržite ovu akciju i uplatite sredstva na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku ‘Donacija za Zakladu.’

Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke.

Sve informacije pratite i dalje na službenoj stranici utrke www.0024run.hr ili putem Facebooka.