Obavijesti

Promo sadržaj

Jednostavna komunikacija sa svim službama gradske uprave

Jednostavna komunikacija sa svim službama gradske uprave
4

Od danas će građani grada Zagreba putem Facebook-a moći aktivno komunicirati sa svim službama gradske uprave

Danas je i službeno predstavljen i pušten pilot projekt „Zagreb – inovativni grad“, zamišljen  kao unapređenje komunikacije s građanima. Građani će tako u iduća tri mjeseca moći predlagati ideje, ali ih aktivno komentirati, ocjenjivati, te pratiti status svake predložene ideje. na stranici www.zg-inovacija.eu. O svakoj konstruktivnoj ideji će se raspravljati, te će takve ideje i prijedlozi biti ocijenjeni od strane drugih građana. Ukoliko ideje imaju najviše „lajkova“ i od strane stručnjaka budu ocijenjene kao konstruktivne, pretvaraju se u konkretne projekte i Grad Zagreb kreće  u njihovu realizaciju. 
 
Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić : 

 „Vi znate da sam po cijeli dan među Vama, u parkovima, u vašem susjedstvu, dvoranama,ali i na ulici Sada je došlo novo vrijeme, želim vas zajedno s mojim suradnicima saslušati i pomoću novih tehnologija. Javite vaše ideje i prijedloge unapređenja rada naših službi i općenito poboljšanja kvaltete života u gradu Zagrebu .Svaka vaša konstruktivna inicijativa će biti prodiskutirana i ocijenjena od drugih građana grada Zagreba i zavisno o toj ocjeni uzeta u obzir za realizaciju kroz razvojne projekte u uredima, službama ili podružnicama Holdinga.“


Kako bi se poboljšao rad gradskih službi i osluškivale želje građana prijedlozi se mogu slati na: www.zagreb.hr/ideje  ili na www.facebook.com/zagreb.hr/inovacije. Svaka konstruktivna inicijativa će biti prodiskutirana i ocijenjena od drugih građana grada Zagreba i zavisno o toj ocjeni uzeta u obzir za realizaciju kroz razvojne projekte u uredima, službama ili podružnicama Holdinga.

Na taj način svi će građani dobiti uvid u transparentnost svakog projekta koji će se realizirati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura