Obavijesti

News

Komentari 16

Jeste li ih vidjeli? Nestalo je 10 maloljetnika posljednjeg tjedna

Jeste li ih vidjeli? Nestalo je 10 maloljetnika posljednjeg tjedna
7

Na stranici Nestali.hr objavljeno je kako je u posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo 11 ljudi. Policija moli građane da im se jave ako su ih vidjeli

VIDEO

Na stranici Nestali.hr objavljeno je kako je u posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo 11 ljudi. Među njima je 10 maloljetnika.

Fata Bešić (17) nestala je 28. ožujka u Sesvetama. Visoka je 160 cm,  ima kestenjastu kosu, crne oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Jadranka Cener (14) nestala je u Koprivnici 31. ožujka, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i tenisice. Djevojčica je visoka 170 cm, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. 

Merima Horvat (17) nestala je u Herešinu 31. ožujka. Visoka je  160 centimetara, ima tamnoplavu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u ljubičastu majicu, crne tajice i tenisice. Zvonimir Josić (18) nestao je u Zagrebu 31. ožujka, a u trenutku odlaska bio je odjeven u bijelo-plavu jaknu, plave traperice i tenisice. Visok je 175 cm, ima tamnoplavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Martina Lalić (14) nestala je u Pribislavcu 28. ožujka. Curica je visoka 150 cm, ima ravnu tamnoplavu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe, dok na nosu ima piercing. U trenutku odlaska bila je odjevena u crvenu kožnu jaknu, sivu tuniku, traperice i roze tenisice. Ira Nuber (17) nestala je 31. ožujka u Osijeku. Visoka je 165 cm, ima crnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Marko Njegovan (16) nestao je 2. travnja u Lugu Samoborskom. Mladić je visok 160 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Ljiljan Oršoš (16) nestao je u Ivancu 30. ožujka. Visok je 168 centimetra, ima crnu kosu i crne oči. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Nikolina Oršuš (15) 29. ožujka je nestala u Bedekovčini. Visoka je 160 cm, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Marin Boban (19) nestao je u Malom Lošinju 2. travnja. Visok je 180 cm, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Jasmin Radonjić (16) nestao je u Zagrebu 29. ožujka. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu trenirku i crne tenisice. Visok je 175 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. 

Policija moli građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije o nestalim ljudima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C
VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu