Jeste li ih vidjeli? Nestalo je 8 ljudi, od toga 4 maloljetnika | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 3

Jeste li ih vidjeli? Nestalo je 8 ljudi, od toga 4 maloljetnika

Jeste li ih vidjeli? Nestalo je 8 ljudi, od toga 4 maloljetnika
7

Od pet nestalih iz prošlog tjedna, jedna osoba je nađena. Policija traga za Dadom Butumom, Leonardom Džambom, Katarinom Janeš Purkić i Damirom Lukeom

VIDEO

Od pet nestalih osoba iz prošlog tjedna, jedna osoba je pronađena. Policija još uvijek traga za Dadom Butumom, Leonardom Džambom, Katarinom Janeš Purkić i Damirom Lukeom.

Nenad Banić (55) je visok 170 centimetara, ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe. Nenad se u utorak, 15. prosinca udaljio s otoka Ugljana u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu i sive hlače.

Matej Bubić (19) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Matej se u srijedu, 16. prosinca udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Josip Crnčec (51) je visok 170 centimetara, ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Josip se u subotu, 12. prosinca udaljio s adrese u Jalžabetu, Kolodvorska 1 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu trenirku.

Stiven Đurđević (15) je visok 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Stiven se u nedjelju, 13. prosinca udaljio s adrese u Osijeku, W. Wilsona 4 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu jaknu s kapuljačom, plave traperice i crne tenisice.

Denis Gašparović (14) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Denis se u četvrtak, 17. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu, Ivana Kukuljevića u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu majicu dugih rukava, tamne hlače i papuče.

Igor Kenigskneht (42) je visok 169 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe. Igor ima kraću bradu i brkove. Igor se u ponedjeljak, 14. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu, Fallerovo šetalište 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđu jaknu, žutu dolčevitu, crnu majicu s kapuljačom, krem traperice. Nosio je crne cipele "gležnjače" i crni ruksak.

Pavao Skorupski (16) je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Pavao se u četvrtak, 17. prosinca udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice i tamnu jaknu.

Martina Zorkić (17) je visoka 175 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Martina se u srijedu, 16. prosinca udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala zelenu jaknu.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!
ČESTITKE DOBITNIKU

Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!

Igrač je odigrao 10. kombinacija i uplatio 13,00 €. U večerašnjem izvlačenju 167.kola nije pogodio ništa te je osvojio 80.000,00 eura