Obavijesti

News

Komentari 18

Jeste li ih vidjeli? Prošli tjedan nestalo je devet maloljetnika

Jeste li ih vidjeli? Prošli tjedan nestalo je devet maloljetnika
9

Policija moli da im se svi oni koji imaju informacije o nestalima jave u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili na mail adresu nestali@nestali.hr

VIDEO

Od prošlog tjedna policija je od šestero nestalih ljudi pronašla njih četvero. Još tragaju za Larom Jurić i Senadom Blagajčevićem. U posljednjih tjedan dana nestalo je deset ljudi, od čega devet maloljetnika, a policija moli sve koji imaju informacije o nestalima da im se jave u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili na mail adresu nestali@nestali.hr.

Dijana Bakunić (14) nestala je iz Lipika 16. listopada. Visoka je 155 centimetara, ima ravnu, kestenjastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu leptira. U trenutku nestanka na sebi je imala bijeli pernati prsluk, crne hlač i crnu vestu, a nosila je i šareni ruksak. 

Zvjezdana Oršoš (14) nestala je 17. listopada sa zagrebačke adrese Nazorova 49. S adrese se udaljila sa svojim novorođenim djetetom. Visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na sebi je imala kratku traper jaknu i traperice, a novorođenče je bilo zamotanu u svijetloplavu dekicu.

Denis Begović (16) nestao je 15. listopada s adrese Vukovarska 49 u Rijeci. Visok je 175 centimetara, te ima plavu kosu i plave oči.

Marija Liberati (60) nestala je 17. listopada sa zagrebačke adrese Vinogradska 19. Ima plavu kosu i jače je tjelesne građe.

Nikolina Majdek (17) nestala je 12. listopada s adrese SV. Mateja 70A u Zagrebu. Visoka je 162 centimetra, ima plavu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe.

Marijana Marković (17) nestala je 14. listopada s adrese Tuškanac 13 u Zagrebu. Visoka je 162 centimetra, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala crne traperice, crni gornji dio trenirke, bijele tenisice, a nosila je i roza ispisanu torbu.

Valentina Posarić (17) nestala je 15. listopada s adrese Vladimira Nazora 23 u Vrbovcu. Uputila se prema željezničkom kolodvoru odakle je trebala doputovati u Zagreb i otada joj se gubi svaki trag. Visoka je 160 centimetara, ima smeđe crnu kosu i smeđe oči, srednje je tjelesne građe, a na lijevom obrazu ima madež. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, bijelu majicu dugih rukava s rozim poprečnim linijama, svjetlije plave traper hlače i smeđe tenisice, a imala je i manju bijelu putnu torbu.

Sandra Protrka (16) nestala je 13. listopada s adrese Matije Gupca 82 u Suhopolju. Visoka je 167 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči, te je srednje tjelesne građe.

Dino Šišić (16) nestao je 11. listopada u Zgrebu. Inače boravi na adresi Pahinsko 6 u Ivanecu.

Mateo Talić (14) nestao je 15. listopada iz Ulice braće Vidulića 56 u Malom Lošinju. Visok je 167 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građen. Na sebi je u trenutku nestanka imao sivu trenirku. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa