Obavijesti

News

Jeste li spremni za pogled izvan okvira?

Jeste li spremni za pogled izvan okvira?
6

Dosadile su vam naočale i kontaktne leće, a još uvijek se dvoumite oko laserskog skidanja dioptrije?

Što ako vam kažemo da je to najsigurniji medicinski zahvat na svijetu kojeg je dosad učinilo više od 40 milijuna ljudi?

Lasersko skidanje dioptrije u pravilu se ne radi prije navršenih 18 godina života. Razlog tomu je taj što se oko još razvija i postoji mogućnost da dioptrija naraste. Oni koji imaju kratkovidnost do -10, dalekovidnost do +6 i astigmatizam do 4 dioptrije uz uvjet da je oko zdravo i debljina rožnice adekvatna, dobri su kandidati za lasersko skidanje dioptrije. 

24h-izvan okvira

Prije samog zahvata potrebno je učiniti opsežan oftalmološki pregled koji uključuje objektivni i subjektivni pregled vidne oštrine, test dominacije oka, mjerenje očnog tlaka, pregled oka u širokoj zjenici, skijaskopiju, topografiju rožnice te pregled očne pozadine direktnom i indirektnom metodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
24h-izvan okvira

Neki ljudi se odlučuju za trajno nošenje naočala ili kontaktnih leća zbog navike i straha od operacije. Bitno je naglasiti da u posljednjih 20 godina koliko se radi zahvat laserskog skidanja dioptrije nisu zabilježene kasne komplikacije, čime ovaj zahvat spada među najsigurnije u medicini uopće. Nažalost ni naočale, a ni kontaktne leće nisu idealno rješenje. S naočalama je vidno polje ograničeno, a leće mogu izazvati upale, alergije ili kronično suho oko. 

24h-izvan okvira

Iz financijskog aspekta gledano, kontinuirano kupovanje novih naočalnih okvira, naočalnih leća, kontaktnih leća i tekućina za leće ili odlazak na redovne preglede košta više nego da se jednokratno riješite dioptrije – laserskim skidanjem dioptrije. 

24h-izvan okvira

U Bilić Visionu, poznatoj zagrebačkoj oftalmološkoj poliklinici koja je ove godine proslavila 20. rođendan, operacije laserskog skidanja dioptrije se izvode preko 10 godina. Uz vrhunske operatere i njegu, Poliklinika Bilić Vision svojim pacijentima omogućava da se riješe dioptrije čak i do 60 rata, što iznosi oko 280kn mjesečno. Također je potrebno istaknuti da Bilić Vision ima akciju na pregled za lasersko skidanje dioptrije do 15. lipnja 2016. godine, te da u tom periodu možete obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije u pola cijene za 375kn. Na tom pregledu  ćete saznati jeste li kandidat za operaciju, obaviti sve potrebne predoperativne pretrage i napraviti konzultacije s liječnikom koji će vas operirati. 

24h-izvan okvira

Za više informacija nazovite na 01 4678 444 ili se javite putem online forme i rezervirajte svoj termin.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u