News

Komentari 52

Jezivo! Ovo je soba manijaka koji je oteo djevojčicu Cleo. Susjedi: 'Bio je jako miran'

Jezivo! Ovo je soba manijaka koji je oteo djevojčicu Cleo. Susjedi: 'Bio je jako miran'

Podsjetimo, Cleo Smith je nestala 16. listopada iz kampa na zapadu zemlje, a pronađena je živa i zdrava u ponedjeljak u zaključanoj kući. Tražile su je stotine policajaca i veliki broj volontera

Terence Kelly (36) je osumnjičen da je oteo Cleo Smith (4) na zapadu Australije. Mediji su objavili njegove privatne fotografije i na jednoj od njih se vidi kako u rukama drži dvije lutke.

Na druge dvije fotografije se vidi njegova soba koja je prepuna lutaka.

Je li riječ o opsesiji, hobiju ili je muškarac lutkama htio mamiti djevojčice još se ne zna.

Susjedi kažu da se muškarac nije ničim posebno isticao te da je bio "vrlo miran".

Kažu kako ih je iznenadila činjenica da je uhvaćen i prijavljen za otmicu djevojčice. Terence Kelly je trenutno u istražnom zatvoru, a policija kaže kako vjeruju da je djelovao sam. Dosad ga nisu teretili niti sumnjičili za pedofiliju, piše Bild.

Podsjetimo, Cleo Smith je nestala 16. listopada iz kampa na zapadu zemlje, a pronađena je živa i zdrava u ponedjeljak u zaključanoj kući. Tražile su je stotine policajaca i veliki broj volontera.

Policija je objavila snimku na kojoj se vidi kako su provalili u kuću u ponedjeljak oko 1 sat te kako je policajac podigao djevojčicu u naručje i pitao ju kako se zove. Ona mu je odgovorila: "Ja sam Cleo".

Djevojčicu su vratili njezinoj obitelji.   

Otmičar se nakon što su našli djevojčicu pokušao ubiti.

Prevezli su ga u bolnicu gdje je bio kratko i nakon toga je završio u pritvoru. 

- Ovakvom ishodu smo se nadali. Pronađena je zbog nevjerojatno dobrog rada policajaca. Želim zahvaliti obitelji malene Cleo, zajednici Zapadne Australije, volonterima i kolegama iz policije - rekao je zamjenik policijskog načelnika Col Blanch. 

Cleo Smith smiles from a hospital bed in Carnarvon

Policija je nudila milijun dolara (4.84 milijuna HRK) za bilo kakvu informaciju o otetoj djevojčici. 

Najčitaniji članci