News

Komentari 24

Još jedna doktorica tvrdi da joj je pozlilo zbog Zadravec: 'Imala sam 250 otkucaja srca u minuti'

Još jedna doktorica tvrdi da joj je pozlilo zbog Zadravec: 'Imala sam 250 otkucaja srca u minuti'

Doktorica Vesna Ramljak rekla je kako joj je pozlilo nakon što je saznala da se Zadravec derala na medicinsku sestru za koju Ramljak kaže da je najbolja u Klinici. Cijelo popodne bila je na Hitnoj

Nakon što je dr. Karolina Bolanča Čulo na prosvjedu ispred Klinike za tumore u četvrtak opisala kako joj je pozlilo nakon sukoba s Dijanom Zadravec, još jedna se liječnica požalila na sličnu situaciju. 

Voditeljica Odjela za onkološku patologiju i kliničku citologiju KBC-a Sestre milosrdnice, docentica Vesna Ramljak za Index je izjavila da joj je pozlilo prekjučer kada je doznala da je Zadravec vikala na medicinsku sestru Klinike za tumore. Završila je na Hitnoj kardiologiji. 

- Ostala sam cijelo popodne i cijelu noć, srce mi je imalo 250 otkucaja po minuti i nezaustavljivo je udaralo - rekla je i dodala kako joj je pozlilo usred Zoom sastanka i to nakon što je čula da se Zadravec derala na, kako kaže, najbolju sestru na Klinici. Poručila se da ju je to dotuklo jer se tako nitko ne ophodi s ljudima. 

Rekla je kako su svi povezani poput obitelji te da sjajno surađuju. 

- Profesorica Zadravec nažalost vjerojatno ne razumije što su onkološki pacijenti. Nije isto tko radi magnet i ultrazvuk. Ne može osoba koja se bavi magnetima drugih organa očitavati magnet dojke - rekla je Ramljak za Index

Zadravec slučaj nije htjela komentirati. 

Najčitaniji članci