Obavijesti

News

Komentari 104

Još nema njezinog Klepetana: Malena i dalje bijela 'udovica'

Još nema njezinog Klepetana: Malena i dalje bijela 'udovica'
4

Ona je ustrajna u čekanju svoga odabranika. Sve je nervoznija, hoda po dasci od gnijezda gore - dolje, ne jede, dotjerala je liniju, uređuje perje, mislim da je on blizu, kaže Stjepan

VIDEO

Roda Malena još je uvijek bijela „udovica“, jer nema njenog Klepetana.

U nedjelju navečer stigao je rodan mužjak susjed iz gnijezda na drugoj strani ulice. Vidio je da nema Klepetana i Malenu kao dobru priliku pa je pomalo agresivan u svom udvaranju, no, Malena još uvijek odolijeva njegovim ljubavnim ponudama.

- Mladi je to mužjak koji dolazi uvijek prije Klepetana, nekoliko dana. Možda je došao da joj kaže gdje je njen dragan, tako to ja sebi tumačim. Muško kao muško pokušava joj odvratiti misli na Klepetana, no, ona je ustrajna u čekanju svoga odabranika. Sve je nervoznija, hoda po dasci od gnijezda gore - dolje, ne jede, dotjerala je liniju, uređuje svoje bijelo perje, mislim da je on blizu. Istina, pomalo i me hvata strah, jer on ima oko 37 godina, pa se bojim da mu se nešto nije dogodilo. Znao je on i ranije po osam dana kasniti, jer „baraba“ je to koja zna da ga čeka sigurno gnijezdo, riba u kanti i njegova dragana, dok drugi moraju žuriti kako im netko ne bi preuzeo gnijezdo – kaže Stjepan Vokić, čovjek koji o Malenoj skrbi 24 godine.

Ne znam što mi je teže, zbog nje koja jedva čeka da on dođe ili neizvjesnost da mu se nešto na tom dalekom putu nije dogodilo – kaže Stjepan.

Susjed svako malo navrati do Malene, ali nema šanse da osvoji njeno srce, pa iskoristi priliku da u međuvremenu odnese poneku granu u svoje gnijezdo koje je zajedno sa svojom družicom podigao prije nekoliko godina na rasvjetnom stupu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Eto to je dokaz da to nije Klepetan, jer ja znam da će kada dođe doći k meni i tražiti me da mu dam ribe. Drugo, ovu granu koju je uzeo nije donio u gnijezdo Malenoj ili u Klepetanovu 'vikendicu' na vrhu školske zgrade, već u svoje gnijezdo na suprotnoj strani ulice – pojasnio je Stjepan zbog čega je uvjeren da to nije Klepetan, dodajući kako dobro poznaje i susjeda, jer je lani i njemu pomogao podignuti mlade kada je bila velika suša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.