Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Još pet dana ima pravo na svoj život jer ga je prodao

Ian Usher (44) nakon razvoda od supruge Laure ponudio je cijeli svoj život na prodaju: trosobnu kuću, posao prodavača sagova, motor, prijatelje

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
5 komentara

Ian Usher (44) iz Yorkshirea u Engleskoj za pet dana ostaje bez svoga života. Naime, Ian je nedavno nakon razvoda odlučio na eBayu prodati svoj život - sve stvari, posao i stil življenja.
- Dosta mi je moga života. Ne želim ga više. Ako ga vi želite, uzmite ga - napisao je Ian na svome blogu, a ono što mnogi smatraju neprocjenjivim, za ponuđače vrijedi nešto više od devet milijuna kuna. Usher kaže da je iznenađen potražnjom, da je slavio kod dva milijuna kuna, a ovih devet nije očekivao. Ushera cijela prodaja zabavlja, iako će uskoro ostati bez trosobne kuće u Australiji u kojoj je živio zadnjih šest godina, auta, motora, jet-skyja, a pobjednik na aukciji će upoznati i njegove prijatelje te vidjeti kako je to raditi kao prodavač sagova. Prodaja posla ograničena je na samo dva tjedna, osim ako se poslodavcu ne svidi novi radnik. Jedino što će Usher zadržati je putovnica, novčanik i odjeća koju bude tada imao na sebi. Nakon prodaje namjerava putovati, a dio zarade dati i u humanitarne svrhe.
Svoju ponudu još uvijek možete dati OVDJE.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message