Obavijesti

News

Komentari 30

Još traže posadu: Našli brod nestao u Bermudskom trokutu

Još traže posadu: Našli brod nestao u Bermudskom trokutu
6

Na brodu je bilo 33 članova posade. Brod je nestao 1. listopada, a pretpostavlja se da ga je potopio uragan 'Joaguin'. Olupina je pronađena na dubini od 4500 metara

VIDEO

Tri mjeseca nakon što je nestao, pronađena je olupina teretnog broda "El Faro" . Brod je, podsjetimo, putovao od Floride do Portorika , a nestao je 1. listopada prošle godine u tzv. Bermudskom trokutu.

Na brodu je bilo 33 članova posade. Sad je pronađena olupina broda i to na dubini od 4500 metara u blizini Bahama. Snimke olupine napravio je podvodni dron. Zasad nije pronađeno niti jedno tijelo, a vlasti nastavljaju potragu, piše Bild.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronađen nestali brod "El Faro"

Pokretanje videa...

24sata Video 00:28
Reuters

Podsjetimo, vlasti su zaključile da je brod potopio uragan 'Joaguin' . Mediji su prošle godine izvještavali i o pričama nestalih članova posade. CNN je pisao kako je  jedna članica posade u zadnjem mailu kojeg je poslala svojoj majci napisala: 'Ulazimo izravno u uragan. Vjetrovi su nevjerojatno jaki. Volim vas sve' . Drugi član posade, pak, trebao je uskoro postati otac, i to blizanaca. Pri povratku kući trebao je saznati kojeg spola.

Reuters

Misterij Bermudskog trokuta

Bermudski trokut još se naziva Vražji trokut, Trokut smrti i Groblje Atlantskog oceana. Nalazi se između Bermuda, Floride i Portorika. U tom je dijelu oceana, prema neslužbenoj statistici nestalo 8152 ljudi.

Na tom je području nestao niz brodova i aviona , a neke olupine nikada nisu pronađene. O tome zašto je to tako postoje razne teorije , no službena statistika pokazuje kako to mjesto zapravo nije ništa više opasno od drugih područja na moru.

Nestanke zrakoplova i brodova neki objašnjavaju paranormalnim pojavama, neki fizičkim silama koje su zasad nepoznate znanosti. Realne teorije govore o jakoj Golfskoj struji, o prirodnom isparavanju plinova iz podvodnih stijena koji stvaraju mjehure i mogu prevrnuti brodove, ljudskim greškama i jakim olujama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...