Obavijesti

News

Komentari 5

Josip Kregar mogao bi postati Bandićev nadzornik

Josip Kregar mogao bi postati Bandićev nadzornik
1

Dok Josip Kregar polako preuzima Zagreb iz ruku gradonačelnika Milana Bandića, 'supermen' planira kupnju luksuznih auta za čak 14 mil. kuna!

VIDEO

Moć zagrebačkog “supermena”, kako je sebe znao u šali osloviti Milan Bandić, sve više kopni. Izgubivši predsjedničke izbore, ostao je bez potpore u Gradskoj skupštini. Više ne nadzire proračunski novac, a uskoro će mu, čini se, “otkazati ljubav” i u Zagrebačkom holdingu. Dok njegov brod tone, onaj Josipa Kregara, potpredsjednika Gradske skupštine, plovi punim jedrima.
- Iako je Bandić dobio izbore i opet postao gradonačelnik, najveći konkurent Josip Kregar polako ga prestiže. Postao je potpredsjednik Gradske skupštine i predsjednik Kontrolnog odbora, a bude li izabran i za člana nadzornog odbora Holdinga, pokazat će da ima težinu - rekla je HNS-ova gradska zastupnica Morana Paliković Gruden.
Iako se očekivalo da će na jučerašnjoj sjednici Skupštine Zagrebačkog holdinga smijeniti 11 članova nadzornog odbora, od kojih je 10 “bandićevaca”, ipak će morati pričekati dva tjedna. Među novim članovima će najvjerojatnije biti Kregar i Dragan Kovačević (HNS).
- Mogu samo reći da je gubitak kontrole nad Holdingom veliki udarac za Milana Bandića. Holding je bio kao 'veš-mašina’ za pranje gradskog novca, no od sada će se voditi drugačija politika - zaključio je Kregar. Na sjednici Skupštine Holdinga odlučeno je da će u upravi, uz Ivu Čovića, sjediti samo Vlasta Pavić i Branimir Delić. Petero članova razriješeni su dužnosti. Bandić ipak, kako piše Jutarnji list, Gradu na operativni leasing planira za 14 milijuna kuna nabaviti 64 nova automobila, a među njima 12 ultraluksuznih, za 3,8 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.