Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
103 komentara

Josipović opleo po Milanoviću: On je grobar, ostavio je pustoš

Milanović je grobar SDP-a i ljevice, ostavio je pustoš. Ja se u SDP nisam vratio radi njega i politike kakvu je vodio. Nisam se mogao vratiti i kimati glavom, rekao je Josipović

Screenshot/N1
Foto: Screenshot/N1
103 komentara

Bivši predsjednik Ivo Josipović u intervjuu za N1 komentirao je nedavne izjave bivšeg šefa SDP-a Zorana Milanovića koji je kazao da ne želi postati ono što je postao Josipović. 

- Ja to vidim velikim komplimentom za mene. Milanović je grobar SDP-a i ljevice, iza sebe je ostavio pustoš. On je meni i prigovorio što sam otišao iz SDP-a. Ja se u SDP nisam vratio radi njega i politike kakvu je vodio, smatrao sam da je poštenije reći da ta politika ne valja, da je ne mogu podržati, nego da se vratim i kimam glavom - poručio je.

Na pitanje zašto dio SDP-a želi povratak Milanovića, kazao je da sve dio nostalgije i nerazumijevanja svega što se u SDP-u dogodilo.

- Ja to mogu razumjeti emotivno. SDP ima vrlo poštenih i emotivnih ljudi u članstvu. Nije neobično u jednoj stranci imati frakcije koje se međusobno bore. Mislim da si izabrali predsjednika koji može voditi stranku, i učiniti je jakom, ne u periodu od danas do sutra, nego u nekom konkretnijem vremenskom razdoblju - smatra. 

Komentirajući slučaj Tomislava Sauche, Josipović je rekao kako zna prigovarati Milanoviću, ali da ga nikad nije vidio kao lopova. Kaže da bi ga iznenadilo kad bi se ustanovilo da je Milanović krao.

Josipović je siguran da će afera 'dnevnice' ostaviti traga na SDP-u.

- Najveće zlo koje izlazi iz toga je da je SDP imao jasan imidž poštene stranke, a u jednoj mjeri će ovaj slučaj, ako se pokaže da je riječ o kriminalu, taj imidž malo narušiti. 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message