Obavijesti

News

Komentari 83

Juričan poslao pismo Davoru Bernardiću: 'Berice, crve mali'

Juričan poslao pismo Davoru Bernardiću: 'Berice, crve mali'
1

Nakon što sam javno objavio da si moj kandidat za gradonačelnika Zagreba, ti mi ne uzvraćaš ljubav i nećeš se kandidirati. Tužan sam zbog toga, Bero, započeo je svoje "ljubavno pismo"

VIDEO

Dario Juričan odgovorio je predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću koji je u četvrtak za N1 rekao da Juričan "vjerojatno ima neki interes u kinu Europa". 

- Očito ima, kad se toliko zalaže za to. To je nešto što je, mislim, njemu izrazito važno, ali to ćete pitati njega - rekao je Bernardić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:46

Juričan mu nije ostao dužan te mu je, kao i drugim političarima, poslao pismo koje je objavio na svojem Facebook profilu, a koje prenosimo u cijelosti: 

Dragi moj Bero,

pratio sam s osobitom pažnjom tvoje gostovanje na N1 televiziji.

Nakon što sam javno objavio da si moj kandidat za gradonačelnika Zagreba, ti mi ne uzvraćaš ljubav i nećeš se kandidirati. Tužan sam zbog toga, Bero.
Kako ću mom psu Ginu, koji je namjeravao glasati za tebe, objasniti da si sitni kalkulant i kukavica?

Nazvao si me jučer "kolegom". Lijepo mi je bilo čuti da si me prihvatio, mene kao podržavatelja korupcije. Ja sam pohvalio tvoj potez što si, u pravom duhu korupcije, uzeo Cotrugli stipendiju. Sad čekam još samo tvog pajdu Bandića, da me i taj nazove kolegom i dođe na svijetlu stranu korupcije. Naš pokret raste iz dana u dan!

Također strpljivo čekam da otvoriš kino Europa 8. 4. 2020., i to zato, politička dangubo, što je to u interesu i mene i svih Zagrepčana, jer ga je iz dišpeta zatvorio tvoj pajdo, rezač etiketa Mila Bandić, a da nije napravio plan renovacije, niti osigurao novac u gradskom proračunu.

To je najveće reprezentativno kino u centru Zagreba, ili ukratko Bero, znam da otežano kopčaš - stvar od javnog interesa.

Ako te, kao i Bandića, muči šank u kinu– evo Bero, odma ćemo i to riješiti, i njega će dobiti tvoj pajdo Dalibor Bastalec koji ima iskustvo s ugostiteljstvom u centru Zagreba. Sjećaš ga se, išao si mu po rođendanima, a sad ga se javno odričeš i nazivaš ga vatrogascem.

A pajdo Bastalec savjetnik je gradonačelnika Bandića, ured mu je ravno preko puta Bandićevog.

Berice, Berice... Crve mali.

Nešto me jako zanima - kad Bandićev savjetnik Bastalec ide, recimo, na gablec s tvojim kumom Tihomirom Barišićem koji radi kao voditelj u Bandićevom Gradskom ured za prostorno uređenje, a ujedno je i potpredsjednik SDP-a Zagreb, jel oni stignu - dok polako gablaju janjetinu, jer drukčije ni ne ide - riješiti sve probleme ovog svijeta, od nuklearnog razoružanja do klimatskih promjena, ili se koncentriraju na ono lokalno, na problematiku adventskih kućica? Pod starim geslom "misli globalno, djeluj lokalno"?

Juričan Borasu: Daj mi počasni doktorat, častim te janjetinom
Juričan Borasu: Daj mi počasni doktorat, častim te janjetinom

Uvjeren sam Bero da tvoji kumovski revolucionari razvaljuju Bandićev sistem iznutra, evo, ide već deseta godina. Ili da te citiram od jučer Bero:

„Ljudi kada vide da dužnosnici na funkcijama pogoduju sebi, a ne javnom interesu, gube povjerenje u institucije. Zato SDP ima plan za beskompromisnu borbu protiv korupcije i u svakom području ima kvalitetne ljude koji mogu doprinijeti da ti sektori krenu na bolje.“

Bero, ja se s tim slažem, ako sam dobro razumio pročitano: uz beskompromisnu borbu na gablecu s janjetinom, ako imaš kvalitetne kumove svaki sektor može krenuti na bolje...

Bandićev najveći žetončić je nevidljiv: To je Davor Bernardić
Bandićev najveći žetončić je nevidljiv: To je Davor Bernardić

Učinio si puno za rast i razvoj demokracije Bero, narod ti je vječno zahvalan, a ja se nadam da ćeš se sad malo odmoriti u Zagrebačkom holdingu. Preporučam ti Upravljanje projektima, tamo šefuje Bandićeva bivša administrativna tajnica Marija Caharija. Čeka te prijateljsko okruženje. Lako ćeš se, kao i Caharija, sa svojim kvalifikacijama uklopiti u to okruženje.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je