Obavijesti

News

Kad muškarac konačno pronađe onu pravu za sebe

Kad muškarac konačno pronađe onu pravu za sebe
3

Lagana i nemasna NIVEA MEN krema koja je oduševila muškarce diljem zemlje od sada dolazi i u praktičnom džepnom pakiranju

NIVEA MEN, svjetski broj jedan u njezi muške kože, prošle je godine učinila veliki iskorak lansiranjem NIVEA MEN kreme, savršenog alata za muškarce koji brinu o svojoj koži i žele joj pružiti najbolju moguću njegu na jednostavan i vrlo muževan način. Zbog svoje lagane i nemasne teksture koja se potpuno upija u samo nekoliko sekundi i ugodnog muževnog mirisa ova je krema vrlo brzo postala neizostavan dodatak kupaonskim ormarićima muškaraca diljem zemlje. Od sada dolazi i u novom praktičnom džepnom pakiranju od 30 ml tako da se od nje više ne morate odvajati! 

Muškarci vole praktičnost što NIVEA MEN kremu čini njihovim idealnim suputnikom u svim životnim avanturama - jednostavna je, učinkovita, odlično izgleda te je prikladna za primjenu na licu, tijelu i rukama.

S druge pak strane, muškarci ne vole masne tragove stoga su Beiersdorfovi stručnjaci razvili visokoučinkovitu formulu s vitaminom E koja osvježava i hidratizira kožu bez ostavljanja vidljivih tragova. Vitamin E pruža i zaštitu od slobodnih radikala što ga čini idealnim saveznikom za njegovanu i osvježenu kožu.

Svjež miris paprati u kombinaciji s notom citrusa potiče gladak osjećaj na koži. Voćne note s biljnim, drvenim i cvjetnim elementima pružaju miris koji osigurava osjećaj muževnosti. Osim revolucionarne formule, NIVEA MEN krema dolazi u pakiranju posebno dizajniranom za muške ruke - aluminijskoj kutiji s dvostrukim reljefnim navojem na kojoj se nalaze popratni prstenovi za čvrsto i sigurno prianjanje.

NIVEA MEN KREMA
Višenamjenska krema za muškarce prikladna za primjenu na licu, tijelu i rukama. Brzo upijajuća nemasna formula s visoko učinkovitim vitaminom E i muževnim mirisom osvježava i vlaži kožu odmah bez ikakvih tragova.
Preporučena maloprodajna cijena:

*NOVO: 30 ml: 9,50 kn.

75 ml: 20,90 kn.

150 ml: 27,90 kn.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na

www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.