Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
123 komentara

'Kad na čovjeka šalješ policiju, izgubio si doticaj s narodom'

Čime je čovjek koji drži natpis ugrozio bilo čiju sigurnost ili javni red i mir? Čak nije bio ni preglasan niti je ikoga vrijeđao, komentirao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro slučaj 'Ćaća' na Korčuli

Foto: Nova TV
123 komentara

Cijelo vrijeme, od kada sam pogledao snimku s Korčule, ne mogu shvatiti onoga tko je dao policiji nalog za postupanje. Čime je čovjek koji drži natpis ugrozio bilo čiju sigurnost ili javni red i mir? Čak nije bio ni preglasan niti je ikoga vrijeđao. Kad dođeš u fazu da nemaš hrabrosti prići takvom čovjeku, popričati s njim i čuti što ga muči, nego na njega šalješ policiju, to je znak da si izgubio doticaj sa stvarnošću i sa svojim narodom, napisao je na svojoj službenoj facebook stranici predsjednički kandidat Miroslav Škoro nakon jutrošnjeg incidenta na Korčuli.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković stigao je na Korčulu u ponedjeljak ujutro, a ubrzo nakon silaska s policijskog glisera izbio je incident. Jedan je muškarac počeo uzvikivati "Živio ćaća!", a visoko iznad glave držao je papir na kojem je pisalo "Ćaća".

Policajci su, čini se, zaključili da muškarac ozbiljno narušava javni red i mir, pa su odlučno djelovali i krenuli ga odvlačiti. Snimku je objavio Dnevnik.hr.

- Pustite me! Došao sam pozdraviti našeg ćaću. Živio ćaća!, uzvikivao je muškarac dok su ga policajci odvodili s tog mjesta. 

Jedan od policajaca rekao je da je muškarac remetio javni red i mir. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message