Obavijesti

News

Komentari 157

'Kad sam tražio plaću, šef me počeo tući. Morao sam pobjeći'

'Kad sam tražio plaću, šef me počeo tući. Morao sam pobjeći'
1

Vozač Stjepan Tutić završio je u bolnici s dva slomljena rebra. Šef tvrdi da je Tutić bio naoružan i da mu je prijetio. Tutić je sve prijavio policiji, koja je podignula prijavu

VIDEO

Prije 11 dana otišao sam do vlasnika tvrtke Gradip trgovina u kojoj sam radio da mi isplati zaostalu plaću. No umjesto da mi da novac, vlasnik Branimir Anić me je istukao, tvrdi Đurđevčanin Stjepan Tutić (61), profesionalni vozač.

U toj zagrebačkoj tvrtki zaposlio se krajem listopada kao vozač kamiona. Prije nego što je došao u Zagreb 26. siječnja, kaže kako je vlasniku poslao SMS da mu treba novac. Kako nije reagirao, Tutić je 31. siječnja ponovno poslao mobitelom poruku i tada ga je, kako tvrdi, on pozvao u Zagreb.

- Došao sam na parking tvrtke, gdje su bili njegov brat i nekoliko radnika. Rekao sam da radim tri mjeseca i da nemam ugovor o radu, kao ni ostali kolege, i ako mi ne plati da ću ga prijaviti inspekciji. To ga je razbjesnilo i počeo me mlatiti - kaže Tutić.

Kako je Anić fizički jači od njega, dodao je da mu se nije mogao suprotstaviti te je počeo gubiti svijest.

- Nakon dva udarca u glavu molio sam ga da me ne tuče. Počeo sam bježati prema autu, a on me je sustigao i ponovno udario. Kad sam pao, nogama me udarao – kaže Tutić.

Za to ima i liječničku dokumentaciju iz Opće bolnice u Koprivnici u kojoj je vidljivo da ima dva slomljena rebra. Uspio je pobjeći u auto i zaključati ga, a napadač je laktom pokušao razbiti staklo na vozačevim vratima, no nije uspio. Izvezao se iz kruga tvrtke i pozvao policiju, koja je napravila zapisnik. Potom je završio na pretragama u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica. Tutić tvrdi da on nije prvi koji se je “loše” proveo s gazdom.

Prozvani Anić je rekao kako mu je Tutić prijetio telefonski, a kod njega i pištoljem. Dodao je da mu je prije nekoliko dana isplatio plaću.

Zagrebački policajci su potvrdili kako su protiv Anića podnijeli prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.