Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kakav je to kredit s 0 kuna troškova za vas?

Možda ste već čuli za posebne pogodnosti pri dizanju kredita u Ferratum banci

Foto: Ferratum Bank Hrvatska

Čuli ste za kredite s 0 kuna troškova, ali vam se čine previše dobrima da bi bili istiniti. Naviknuti na priče o zajmovima s astronomskim kamatama, zbog kojih ste primorani banci vratiti duplo više novca od onog kojeg ste posudili, teško je povjerovati da postoji banka koja vas neće tako opelješiti. Do sada. 

Ferratum banka ima nevjerojatne uvijete podizanja gotovinskih kredita bez obzira jeste li njen novi korisnik ili već postojeći. 

Ferratum banka za sve svoje nove korisnike ima odličnu pogodnost besplatnih kredita. Podignite pozajmicu do 4000 kuna i na to ćete ostvariti 0 kuna kreditnih troškova, s rokom otplate do 30 dana. Ovakva ponuda daje vam ono neočekivano – kredit bez kamata, što znači da ćete morati vratiti točno onoliko novca koliko ste i posudili. Postojeći korisnici imaju pravo na 30% manju bankovnu naknadu, bez obzira na koju se vrstu kredita odlučili, također uz rok otplate do 30 dana. 

Foto: Ferratum Bank Hrvatska

Krediti s 0 kuna troškova za sve nove korisnike

Sve vrste brzih kredita u Ferratum banci možete dobiti online prijavom. To znači da ne morate napuštati ni udobnost vlastitog doma da biste dobili novac, a kamoli se gužvati u redovima u banci. Kredit zatražite putem online obrasca Ferratum banke. Odaberite željeni iznos kredita i rok njegova vraćanja. Nakon toga unesite i osobne podatke, i to ime i prezime, adresu, email adresu, broj mobitela, OIB i IBAN. Uz osobne podatke, izvršite upload obostrane slike osobne iskaznice i obostrane slike kartice tekućeg računa, te selfie s osobnom iskaznicom. 

Ako imate bilo kakvih problema sa slanjem dokumentacije ili ispunjavanjem online prijave, slobodno se obratite Ferratumovoj korisničkoj podršci. U slučaju da nešto od dokumentacije nedostaje, korisnička podrška će se javiti vama. Ako je prijava u redu, banka će vam poslati Ugovor o kreditu. Potpisani u govor, zajedno sa potvrdom o Jamstvu, vratite emailom banci. Nakon toga, vaš kredit ide na isplatu!

Novi korisnici Ferrattum banke mogu iskoristiti pogodnost besplatnog kredita kojim ostvaruju 0 kn bankovnih troškova za kredite do 4000 kuna uz rok otplate do 30 dana, ali to ne znači da su zaboravili  postojeće korisnike. Njima nude posebnu ponudu od 30% manjih bankovnih naknada za sve kredite, s rokom otplate do 30 dana. 

Ferratum banka je pouzdan financijski partner čiju ponudu uvijek trebati imati u vidu kaso vlastitog asa iz rukava, neovisno kakve okolnosti vas snašle ili prilike pronašle. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message