Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kako li je ovo uspio? Zaglavio u 'sendviču' između dva kamiona

Dva kamiona i automobil sudarili su se u petak oko 13.30 sati na autocesti A3 kraj čvora Kosnica. Neslužbeno saznajemo da je jedna osoba najvjerojatnije lakše ozlijeđena. Promet je normaliziran

Foto: čitatelj 24sata

Vidio sam neki zastoj. Po zaustavnoj traci je prošla policija, a ubrzo se stvorila i kolona. Čekao sam 15-ak minuta, a onda ugledao razbijenu Daciu Duster između dva kamiona, rekao nam je čitatelj.

Foto: čitatelj 24sata

U petak oko 13.45 na autocesti A3 poslije čvora Kosnica u smjeru Ivanje Reke fotografirao je nesreću dva kamiona i automobila. Čitatelj kaže kako takvu nesreću nikad nije vidio. Nije mu jasno kako se automobil našao između dva šlepera.

- Čini mi se kao da je jedan kamion ulazio na autocestu, drugi bio u desnoj traci, a automobil je nekako zapeo između njih. Vjetrobransko staklo je, kao i staklo sa vozačeve i suvozačeve strane automobila razbijeno. Iskočili su i zračni jastuci - opisuje čitatelj.

Kako saznajemo od policije nesreća na izlazu iz čvora Kosnice na autocesti A3 bila je u 13.30 sati. Sudarila su se dva teretna i jedan osobni automobil. Jedna osoba je ozlijeđena, ali još ne znaju o kojim ozljedama je riječ. Neslužbeno doznajemo da je ipak riječ o lakšim ozljedama. Promet je vrlo brzo normaliziran, a očevid koji će utvrditi točno okolnosti nesreće je još u tijeku.

Možda vas zanima i ovo:
Message