Obavijesti

Promo sadržaj

Kako najpovoljnije putovati automobilom, skupljati bodove i kupovati po nižim cijenama?

Kako najpovoljnije putovati automobilom, skupljati bodove i kupovati po nižim cijenama?

Uz Petrol klub karticu vjernosti možete zaraditi ZLATNE BODOVE i BONOVE s kojima štedite, ali i zarađujete novac, a kako se koristi provjerili smo na putovanju do Rastoka, gdje smo se i super proveli

Kupci najviše vole kad nešto kupuju i za to dobivaju bodove koje mogu iskoristiti. Benefite Petrol klub kartice vjernosti odlučili smo testirati iz prve ruke. Da bismo i sami shvatili što su zlatni bonovi, a što bodovi, na čemu štedimo, a na čemu možemo i zaraditi koristeći tu karticu, krenuli smo na put starom Karlovačkom cestom na kojoj se nalazi jedna od najreprezentativnijih Petrolovih benzinskih postaja na kojoj osim što, naravno, možete natočiti gorivo, imate prilike uživati u izvrsnoj Kavi na putu, a ako se osjećate umorno, potrebnu energiju vratit će vam Q energetsko piće. 

Povratak u djetinjstvo

Put do mora starom Karlovačkom cestom mnoge od nas vraća u djetinjstvo osamdesetih  i devedestih kad je mama pakirala sendviče s parizerom, koje bi pojeli već do Karlovca, ali bi se do mora bez problema našlo još pohanaca i hrskave paprike pa bi nekako lakše prošao put od kojih osam sati vožnje. Naravno, putovalo se starom bubom, kojoj nikad nisu radili brisači, prozor je držao “šarafciger”, a tata bi govorio da svugdje stajemo samo da malo “ohladi motor”, a ne da razgledavamo ljepote krajolika. Tako se motor nikad nije hladio, primjerice na Rastokama, niti Plitvičkim jezerima, ali se uvijek nekako dogodilo da se motor pregrije baš pokraj nekog buffeta.

Da bi ispravili tu “nepravdu iz djetinjstva” odlučili smo se za vikend putovanje do Rastoka.
Krenuli smo starom Karlovačkom i shvatili da bi bilo dobro napuniti automobil i “ohladiti” motor. Stali smo na Petrol benzinskoj postaji na Golom Vrhu kako bismo iz prve ruke isprobali kako funkcionira zlatna Petrol klub kartica vjernosti. 

Tu karticu svi mogu dobiti besplatno, a ukoliko je koristite dobivat ćete ZLATNE BODOVE i ZLATNE BONOVE pri svakoj kupnji, pritom ćete uštedjeti, a Petrol će vam, uz to, pri kupnji određenih proizvoda vraćati 3 posto iznosa koji ste potrošili. Zvuči odlično, voziš i štediš, ali i zarađuješ. 
No krenimo redom. 

KAKO DO PETROL KLUB KARTICE VJERNOSTI?

Do besplatne Petrol klub kartice vjernosti možete doći na tri načina:
1.    Online pristupnicu možete ispuniti ovdje
2.    Fizičku pristupnicu možete ispuniti na svim Petrolovim benzinskim postajama
3.    Putem Petrolove aplikacije Na putu koju možete skinuti na Google Playu i APP Storeu 

Ako naručite Petrol klub karticu vjernosti putem online pristupnice i povežete ju sa aplikacijom Na putu odmah ćete dobiti čak 50 ZLATNIH BODOVA. Ta je aplikacija u vrijeme epidemije koronavirusa kad se moramo pridržavati epidemioloških preporuka izuzetno korisna i praktična jer vam omogućuje plaćanje goriva iz automobila. Da, i to je moguće. Sve što trebate napraviti jest skinuti aplikaciju, unijeti podatke za plaćanje odnosno dodati platnu karticu i nakon što ste to napravili, natočite gorivo i skenirajte QR kod na mjestu točenja i kliknite plati. Iznos će vam se odmah skinuti s platne kartice i vi možete nastaviti vožnju. 

ŠTO SU ZLATNI BODOVI?

Za svaku kupnju prilikom koje koristite karticu na svakih potrošenih 7 kuna dobit ćete 1 ZLATNI BOD. Skupljene bodove možete iskoristiti za dobivanje popusta prilikom kupnje proizvoda iz kataloga Petrol kluba. ZLATNI BODOVI ne dobivaju se pri kupnji plavog dizela, lož ulja, lutrije, duhanskih proizvoda i plaćanja uplatnica. 

ZARADITE NOVAC UZ ZLATNE BONOVE 

Svi korisnici Petrol klub kartice vjernosti pri svakoj kupnji dobivaju i ZLATNE BONOVE. Za svaku kupnju na određene proizvode koji su posebno označeni na svim Petrolovim benzinskim postajama, na vašu karticu vjernosti vraća vam se 3% iznosa koji ste platili za taj proizvod. Već pri idućoj kupnji možete ako želite smanjiti račun za iznos koji ste predhodno skupili, a to se odnosi na sve artikle, uključujući i gorivo. 

Naravno, da smo na Petrol benzinskoj postaji  u Golom Vrhu, uz gorivo koje smo platili iz udobnosti automobila, odlučili uzeti vrhunsku kavu  za van da nas malo “digne” kako bismo bili spremni nastaviti putovanje prema predivnim Rastokama. Naravno, s “ohlađenim motorom”, karticom vjernosti i neizostavnim pohancima, opušteno smo nastavili svoje putovanje prema jednoj od najljepših turističkih atrakcija. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura