Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako ne biti doma za Novu Godinu: First minute putovanje

Dovoljno je da uđemo u mjesec studeni i već počinju pripreme za najveselije doba godine – Božić i Novu godinu

Foto: Ferratumbank.hr

To znači da ćete s prvim znacima zime već biti bombardirani najvažnijim pitanjem godine – gdje za Novu? Možda to i nije tako trivijalna odluka, ako je suditi po staroj uzrečici koja kaže da kako provedemo prvi dan Nove godine, takva će biti cijela.

Znamo da o tome odlučuje više faktora

Prvi faktor je svakako vaša volja da idete van udobnosti svog doma. Ako imate volje za odlazak, tada je budget kojim raspolažete najvažniji, odlučujući faktor kako i gdje ćete ispratiti Staru i dočekati Novu godinu.

Srećom, za budget se ne morate pretjerano brinuti. Ali budite pametni i iskoristite akcijske aranžmane na vrijeme. Želite li otputovati u inozemstvo, dočekati Novu u nekom popularnom klubu ili iznajmljenoj vikendici sa svojim prijateljima? Od čega god vam je srce ispunjeno, to izaberite. 

Iskoristite first minute ponude!

Nikada nije prerano za planiranje novogodišnjeg dočeka. Zapravo, sada je možda i zadnji čas da ulovite povoljne first minute ponude. Čak i ako nemate dovoljno ušteđenog novca,  ne znači da do njega ne možete lako doći. Mislite da ne znamo o čemu pričamo, i otkuda vam novci za takve avanture?

Još uvijek možete iskoristiti veliku promotivnu akciju Ferratuma banke «Posudi 4, vrati 4!» u kojoj ostvarujete pravo na besplatne kredite, odnosno kredite s 0 kn troškova i rok otplate od 30 dana. Ponudu možete iskoristiti ako ste novi korisnik i ako posudite bilo koji iznos od 300 do 4000 kn – sasvim dovoljno za Doček iz snova!

Foto: Ferratumbank.hr

Sve što trebate je otići na kalkulator Ferratum banke i odabrati iznos i rok vraćanja kredita. Nakon što unesete osobne podatke, možete se odlučiti za automatiziranu procjenu kreditne sposobnosti putem sustava Instator. Ovako će vaš kredit biti brže obrađen i kao novi korisnik, možete posuditi čak do 10.000 kn ako vam toliko treba.

Nakon slanja online prijave, uploadajte obostranu sliku osobne iskaznice, vaš selfie s osobnom i obostranu sliku kartice tekućeg računa, naravno prekrijte vaš kontrolni broj na poleđini kartice. Ako u bilo kojem koraku trebate pomoć, slobodno se obratite našoj korisničkoj podršci! 

Sve što dalje trebate je pričekati da vam banka pošalje odobrenje i Ugovor o kreditu, kojeg zatim trebate potpisati i poslati mailom ili uploadati u aplikaciji, zajedno s potvrdom o Jamstvu. Banka će vam u najkraćem roku poslati novac i spremni ste za uplatu idealnog Dočeka!

Odličan Doček i za postojeće korisnike

Ni postojeći korisnici Ferratum banke se ne moraju zadovoljiti prosječnom proslavom Nove godine ili lošijim uvjetima ostvarivanja brzih pozajmica. Za njih Ferratum banka ima ponudu od 30% popusta na bankovnu naknadu za sve vrste kredita i pozajmica s rokom vraćanja do 30 dana.

I ovaj zajam, kao i svaki drugi, možete u potpunosti ostvariti online! Ne morate odlaziti u banku i gubiti vrijeme. Sačuvajte ga za nešto pametnije, kao što je planiranje idealne destinacije za ulazak u Novu. S Ferratum bankom i odličnom ponudom kredita s 0 kn bankovnih naknada ona neće biti prekrcana dugovima i lošim zajmovima, već će biti čist početak, pun novih prilika!
 

Tema: Promo sadržaj

Message