Obavijesti

Promo sadržaj

Kako se Huawei P20 našao u aurori borealis?

Kako se Huawei P20 našao u aurori borealis?
4

Od početaka ljudskog stvaralaštva, priroda je neiscrpan izvor inspiracije. Neovisno o tome govorimo li o znanosti ili umjetnosti, priroda koja nas okružuje uvijek je služila kao nadahnuće

Od početaka ljudskog stvaralaštva, priroda je neiscrpan izvor inspiracije. Neovisno o tome govorimo li o znanosti ili umjetnosti, priroda koja nas okružuje uvijek je služila kao nadahnuće. Ponekad je samo pogled kroz prozor dovoljna inspiracija za najpoznatija remek djela slikarstva, na primjer Zvjezdanu noć Van Gogha. Od ranih crteža u špiljama i prvih mislilaca koji su promišljali svijet, priroda je do danas ostala osnovno vrelo ljudske imaginacije. 

Uz današnji napredak tehnologije, čini se da se od prirode sve više udaljujemo, no trik je u tome da u svakodnevnom životu moramo pronaći optimalan balans, zlatnu sredinu, uzeti najbolje iz oba svijeta. Jedan od primjera uspješne kohezije napretka tehnologije i prirode je Huawei P20. U stvaranju ovog malog tehnološkog čuda, Huaweijev dizajnerski tim potražio je inspiraciju baš u prirodi, u prekrasnom prirodnom fenomenu aurori borealis, odnosno polarnoj svjetlosti. Upravo se taj spektar boja presijava na pozadini novog Huawei P20, što ga čini uređajem toliko posebnim da privlači i zadržava znatiželjne poglede. 

Osim u umjetnosti, priroda oduvijek potiče čovjeka na osmišljanje novih ideja, na razvoj novih izuma te konačno na razvoj novih tehnoloških čuda bez kojih danas gotovo više ne možemo zamisliti naše živote. Kao što je izum kotača korijenito promijenio živote ljudi, tako je razvoj mobitela značajno promijenio  našu svakodnevicu. Pametni telefoni otišli su korak dalje pa sad s njima i dalje razgovaramo, ali i istovremeno fotografiramo, snimamo, slušamo glazbu, gledamo video sadržaje, crtamo, educiramo se, planiramo, kupujemo, istražujemo…

Priroda kao malo što zadivljuje ljepotom, ali je u isto vrijeme i savršeno precizan i efikasan mehanizam, savršeno logičan i smislen, spreman da uči i da se prilagođava. Inženjeri koji su pomogli u kreaciji Huawei P20 stremili su ka približavanju istom idealu. Huawei P20 uspješan je spoj najboljeg iz prirode i tehnologije, svijet za sebe u kojem oboje skladno surađuju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura