Obavijesti

Promo sadržaj

Kako u roku 24 sata doći do 20 000 kuna skrivenih u mobitelu?

Kako u roku 24 sata doći do 20 000 kuna skrivenih u mobitelu?

U roku od samo 15 minuta preko svog mobitela možemo doći do potrebnih 500, 5 000 ili 20 000 kuna! Kako?

Komunikacija, zabava, uspomene, brzi odgovori na važna pitanja i novac – sve to se danas skriva u našim „pametnim prijateljima“ od kojih se teško odvajamo. Koristimo li je mudro, moderna nam tehnologija olakšava život.

Internet je uistinu prozor u svijet, a pomoću mobitela, kao i osobnog računala i tableta, iz udobnosti svog doma možemo putem interneta ili mobilne aplikacije, poput one koju nudi tvrtka Cash-Expert, zatražiti online pozajmicu od 500 pa sve do 20 000 kuna. Možemo to učiniti u tišini i miru sitnih noćnih sati kako bismo već sutra na tekućem računu vidjeli željene brojke!

Prijateljska jednokratna pozajmica

Postoji cijeli niz životnih situacija kada nam mjesečna primanja nisu dovoljna i hitno nam treba novac. Ono što nam je u tim trenucima važno je da te iste razloge ne moramo nikome objašnjavati.

Dogodilo mi se da sam hitno trebao novac za popravak automobila s kojim putujem na posao i zamolio sam prijatelja za pozajmicu. Uz nelagodu sam objašnjavao svoje razloge za pozajmicu od 1 500 kuna. Morao sam preživjeti prijateljev ponosan smiješak kao i njegovu procjenu moje novčane situacije.

Kasnije, kad bih vraćao taj isti novac, ne bi to više bilo 1 500 kuna, nego iznos uvećan za čašćenje večerom i s ugrađenom vječnom zahvalnošću. Nisam tip osobe koja se s tim situacijama jednostavno nosi. Moj mobitel postao je tako moj prijatelj – ne pita mnogo i pomoću Cash-Expert aplikacije ili njihove internetske stranice nudi mi pozajmice s rokom otplate od 15 do 180 dana.
(Marko, 34 godine, Zagreb)

Mobitel skriva novac

Ono što je važno znati želite li i sami napraviti online pozajmicu je da trebate biti punoljetni, imati redovita primanja i vlastiti tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen. Ne treba vam jamac niti ikakav zalog pokretnine, nekretnine ili depozit.

Milijunima korisnika u Europi ovaj oblik mikrokredita koristi već više od jednog desetljeća. Zanimljivo je kako se njime koriste osobe različite životne dobi. Povrat novca u zadanim vremenskim okvirima, prema iskustvu tvrtke Cash-Expert, koja posluje u Pragu i Barceloni, uistinu je odličan.

Cash-Expert online pozajmice

  • zahtjev za online pozajmicu možete predati 0 – 24 svaki dan, 7 dana u tjednu
  • sve što trebate možete učiniti preko mobilne aplikacije ili interneta i niti u jednom trenutku ne morate napuštati svoj dom i dolaziti u poslovnicu
  • visina pozajmice je od 500 do 20 000 kuna
  • rok otplate je od 15 do 180 dana uz mogućnost produživanja roka otplate
  • postoji jasan izračun pristojbe i plan povrata novca
  • nema dodatnih naknada i skrivenih troškova
  • ne pitamo za razloge i pomažemo onda kad vam je novac hitno potreban!

Posjetite našu internetsku stranicu ili preuzmite mobilnu aplikaciju te uz pomoć brze online pozajmice uspješno i u diskreciji riješite svoje nenadane novčane izdatke!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura