Obavijesti

Promo sadržaj

Kakva je zapravo operacija lasersko skidanje dioptrije

Kakva je zapravo operacija lasersko skidanje dioptrije
3

Tri najbitnije činjenice vezane uz operaciju laserskog skidanja dioptrije su da je operacija potpuno bezbolna, gotova za doslovce 10 minuta i ona najbitnija je da vam laser ne može spržiti oko

Da nije sve onako kako se čini, najbolje mogu opisati pacijenti koji su prošli operativni zahvat laserskog skidanja dioptrije, što potvrđuje izjava pacijentice nakon operacije:

„Operacija je prošla prekrasno, brzo, s vrlo malo neugode koju čak i ne mogu nazvati bol. Bol je više kad imaš migrenu ili zubobolju, ovo je po meni ništa u usporedbi s tim. To je samo mala nelagoda, ali radi se samo o par minuta. Svakog je u životu bolio zub ili glava, ali lasersko skidanje dioptrije je ništa u usporedbi s tom boli.“ Ana B., Poliklinika Bilić Vision, Zagreb (pročitaj cijelo iskustvo ovdje)

Osim što je operacija bezbolna i kratko traje, trajno skidanje dioptrije uvelike olakšava svakodnevne situacije nekadašnjim nositeljima naočala i kontaktnih leća. 

„Sad sam puno slobodniji navečer vani, na koncertu, vidim ljude koji mi se javljaju. Nema više zamagljenih naočala dok kuham... Sada savršeno vidim, sve radim bez problema. Najbolje je što više nemam naočale, ne trebam brinuti hoću li ih zaboraviti. Ništa mi se ne magli.“ Boris K., Poliklinika Bilić Vision, Zagreb

Ako i vi želite biti slobodniji i bezbrižniji, barem što se brige o naočalama tiče, javite se u Polikliniku Bilić Vision na pregled za lasersko skidanje dioptrije. Cijena pregleda do 31.10. iznosi 250kn. Operaciju možete platiti do čak 60 rata, a cijene operacije se kreću od 3900kn pa nadalje, ovisno o metodi koja se izvodi.

Kontaktirajte Polikliniku Bilić Vision na 01 4678 444 ili online klikom na link: Naruči se na pregled.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura